Gray Zone Warfare artık alınır mı?

raidExodus

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kocaeli, Derince
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: ASUS TUF Gaming RTX 3060 OC Edition
CPU: Intel Core i5-12400F
RAM: Kingston Fury Beast RGB 2x8 GB CL16 3200MHz
Anakart: MSI H610M Bomber
PSU: ASUS TUF Gaming 650B 650W
Depolama: 500 GB XPG Spectrix S20G, 2 TB Seagate SKYHAWK Surveillance 5900 RPM
Kasa: ASUS TUF Gaming GT301

Göz göre göre kazıklanarak 27 bin civarı ödedim. Siz siz olun bu dönemde sistem toplamayın.
PvE modunun olması sebebiyle gözüm çok kaydı bu oyuna. İlk çıktığı zamanlar aşırı kötü olduğunu biliyorum ama şu an o sorunları düzeldi mi pek bilmiyorum. Oyuna sahip olan kişiler ya da genel anlamda bir fikri olan kişiler, bu oyunu almaya değer mi? Tek amacım PvE kasıp takılmak olacak.

Ayrıca, RTX 3060 ve i5-12400F bu oyunu sorunsuz kaldırır mı? İlk zamanlarda optimizasyon sıkıntılı olduğunu biliyorum ama Steam yorumlarına bakınca daha çok şans işi olmuş gibi. Orta-yüksek ayarlarda 65+ FPS verse yeter benim için.

18$ etmeyecek bir oyun bence. Sırf PvE için mantıklı geliyor ama harita optimizasyonu kötü gözüküyor hala. Hazırda 18$'ın varsa alıp 2 saat kendin deneyimlemen daha makul olabilir.

Hazırda yok, biriktirip alıcam. Tarkov ucuz olsaydı onu alıp SPT kurardım ama 50 dolar işte. Sistem sıkıntısız oynatsın yeter gibi bence.

Bana sorarsan kesinlikle ama kesinlikle değmez. Alfa testine katılmış, Arma serisi, DayZ, EFT yalayıp yutmuş biri olarak aşırı ham bir oyun olduğunu söyleyebilirim. Animasyonları olsun, atış hissi olsun, hareket dinamiği olsun kötü bir oyun gözümde. Hele hele fiyatını hiç hak etmiyor gözümde. O kadar hardcore survival bir oyun arıyorsan bence DayZ'nin modlu PVP EFT yada PVE sunucularını denemelisin yada Arma Reforger denemelisin.

208 saat gameplayim var. 3060 ile 1080p DLSS quality, orta grafik ayarlarında 60FPS alıyorum. 6X 8X 24X scope açtığım zaman 40FPS'lere düştüğü oluyor. Optimizasyon hala sıkıntılı ama onun dışında oyun fiziği, mekaniği, yapay zekası, görevleri gibi şeylerin çoğunu düzelttiler. Oyun Alpha sürümünde bunu da unutmamak lazım Beta bile değil. Live timing gece gündüz döngüsü ve diğer extraction oyunları gibi mapten belirli bir süre içerisinde çıkma değil de sürekli olarak mapin içinde kalma olayları falan bana daha çok keyif verdi. Altyapısı olan ama içeriği olmayan gelişmeye açık yöneleri de var örneğin haritanın ortasındaki radyasyonlu bölge. 18 dolar Türkiye fiyatı bu arada yabancılar daha pahalıya alıyor. Wipe sonrası tüm görevleri yapmak ortalama 50 saat sürüyor. Bu gün bir patch yayınlandı 0.2.2.0 sürümü, okuyabilirsin.

Oyunu satın aldım, sıkıntılıysa iade ederim artık.

Vay be, optimizasyon dedikleri gibi varmış. Eğlenceli gözükse de iade edeceğim gibi duruyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı