jamalshengor Decapat Katılım 28 Temmuz 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer Dün 14:18 #1 Bu monitör alınır mı? Link: Amazon.de Son düzenleyen: Moderatör: Dün 14:29
Emir YOL Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 257 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 14:57 #2 jamalshengor dedi: Bu monitör alınır mı? Link: Amazon.de Genişletmek için tıkla... İlk defa gördüm ve duydum. Bence alınmaz. Türkiye'deki İzoly ve Turbox gibi markalara benziyorlar.
jamalshengor dedi: Bu monitör alınır mı? Link: Amazon.de Genişletmek için tıkla... İlk defa gördüm ve duydum. Bence alınmaz. Türkiye'deki İzoly ve Turbox gibi markalara benziyorlar.
jamalshengor Decapat Katılım 28 Temmuz 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer Dün 21:31 #3 Emir YOL dedi: İlk defa gördüm ve duydum. Bence alınmaz. Türkiye'deki Izoly ve Turbox gibi markalara benziyorlar. Genişletmek için tıkla... Peki bu iyi midir Amazon.de yoksa Amazon.de 1080p mi alayım, RX 5700 XTli sistem almayı düşünüyorum.
Emir YOL dedi: İlk defa gördüm ve duydum. Bence alınmaz. Türkiye'deki Izoly ve Turbox gibi markalara benziyorlar. Genişletmek için tıkla... Peki bu iyi midir Amazon.de yoksa Amazon.de 1080p mi alayım, RX 5700 XTli sistem almayı düşünüyorum.