GREE vs Baymak klima

Daha fazla  
Merhabar, aşağıdaki 3 klima arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmek mantıklı olur? GREE Aphro modelinde ifeel özelliği olmamasından dolayı emin olamıyorum ama bu konularda çok bilgimde yok, bir bilene danışmak istedim.

Baymak Elegant Prime

GREE Aphro

BAYMAK Elegant Plus

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kendi klimamdan deneyimlerimi aktarayim. Aktif olarak Baymak Elegant Plus 9000Btu modelini (sanırım 6 senedir) kullanmaktayım. Şu yaz günlerinde sleep modunda kullanıyorum. Oldukça sessiz ve iyi soğutuyor. Bulunduğum oda maksimum 18 20 M.2 civarı. Ve bu odayı kırması 6 7dk sürmüyor. Tam soğutma sanırım bir 10 15 dk yetiyor bana. Ve 5 yıllık garanti ile gelmişti bana o da ayrı bir avantajdı. Kendim Wi-Fi ünitesi aldım ve uzaktan kontrol ediyorum. Kısacası 6 senedir beni üzmedi gayet ekonomik ve memnunum.

Cevaplar için teşekkür ederim. Peki ya bu fiyata yine stoklara Dolce Vita gelirse f/p açısından alınır mı? Ifeel özelliği var ve neredeyseelegant plus ile aynı olduğunu okumuştum. Servis zaten baymak sadece garanti 3 yıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…