Aslan Kedi
Hectopat
- Makaleler
- 1
Konu başlığında sorum yazıyor. Cevaplarınızı bekliyorum.
Silah sahibi de olamaz. Aklıma gelmişken ekleyeyim dedimAçabilir. Green Card sahibinin Amerikan vatandaşlarından sadece 2 farkı bulnur.
1-Amerikan pasaportuna sahip olmaz
2-Seçimlerde oy kullanamaz
Bu ikisi hariç amerikan vatandaşlarının tüm haklarına sahiptirler. 2-3 Yıl önce bu bilgiyi bir bilir kişiden dinlemiştim.
Silah sahibi de olamaz. Aklıma gelmişken ekleyeyim dedim![]()
O konuda bilgim yok.Peki hocam aklıma takıldı babam zamanında ciro yaptığından dolayı silah ruhsatı var peki TR'de geçerli olan silahı Amerika'da veya başka bir ülkede kullanabilir miyiz?
Türk araba ehliyetini bile kullandırmazlar. Hele bir de silah ruhsatı için imkan yok. Zaten kullandırsalar terörün önüne geçemezler.Peki hocam aklıma takıldı babam zamanında ciro yaptığından dolayı silah ruhsatı var peki TR'de geçerli olan silahı Amerika'da veya başka bir ülkede kullanabilir miyiz?
Amerika'daki silah dükkanlarının nasıl çalıştığını iyi biliyorsun sanırım.Türk araba ehliyetini bile kullandırmazlar. Hele bir de silah ruhsatı için imkan yok. Zaten kullandırsalar terörün önüne geçemezler.
Turk ehliyeti olanlar 6 ay araba kullanabiliyor ancak bazi eyaletlerde kendi ustune araba, alip sigortasini yapamiyor mesela Georgia. New Jersey bildigim kadariyla daha toleransli turk nufusu fazla oldugu icin.Türk araba ehliyetini bile kullandırmazlar. Hele bir de silah ruhsatı için imkan yok. Zaten kullandırsalar terörün önüne geçemezler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.