B Briann0 Hectopat Katılım 18 Ekim 2021 Mesajlar 685 Çözümler 5 9 Aralık 2023 #1 Merhaba, önceden bekar olan ve Green Card kazanmış biri. Kazandıktan sonra evlenirse eşini de Amerika'ya götürebilir mi? İnternetten çok araştırdım ama anlamadım.
Merhaba, önceden bekar olan ve Green Card kazanmış biri. Kazandıktan sonra evlenirse eşini de Amerika'ya götürebilir mi? İnternetten çok araştırdım ama anlamadım.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.090 Makaleler 3 Çözümler 60 9 Aralık 2023 #2 Green Card Sahibi Birisi Ile Evlenenler İçin Green Card Başvurularında Büyük Fırsat Green Card Sahibi Birisi ile evlenenler için Green Card Başvurularında Yeni Düzenleme ile Adjustment of status kazanma süreci hızlandı. www.ogplawfirm.com 10 saniyemi almadı. Kaynak doğru ise bu şekilde:
Green Card Sahibi Birisi Ile Evlenenler İçin Green Card Başvurularında Büyük Fırsat Green Card Sahibi Birisi ile evlenenler için Green Card Başvurularında Yeni Düzenleme ile Adjustment of status kazanma süreci hızlandı. www.ogplawfirm.com 10 saniyemi almadı. Kaynak doğru ise bu şekilde:
B Briann0 Hectopat Katılım 18 Ekim 2021 Mesajlar 685 Çözümler 5 9 Aralık 2023 #3 SiyahPassat dedi: Green Card Sahibi Birisi Ile Evlenenler İçin Green Card Başvurularında Büyük Fırsat Green Card Sahibi Birisi ile evlenenler için Green Card Başvurularında Yeni Düzenleme ile Adjustment of status kazanma süreci hızlandı. www.ogplawfirm.com 10 saniyemi almadı. Kaynak doğru ise bu şekilde: Eki Görüntüle 2046586 Genişletmek için tıkla... Bunu bende buldum ama "Green Card sahibi birisiyle yapılan evliliklerde göçmenlik başvurusu kotaya tabidir" kısmını anlamadım. Yardımcı olur musunuz?
SiyahPassat dedi: Green Card Sahibi Birisi Ile Evlenenler İçin Green Card Başvurularında Büyük Fırsat Green Card Sahibi Birisi ile evlenenler için Green Card Başvurularında Yeni Düzenleme ile Adjustment of status kazanma süreci hızlandı. www.ogplawfirm.com 10 saniyemi almadı. Kaynak doğru ise bu şekilde: Eki Görüntüle 2046586 Genişletmek için tıkla... Bunu bende buldum ama "Green Card sahibi birisiyle yapılan evliliklerde göçmenlik başvurusu kotaya tabidir" kısmını anlamadım. Yardımcı olur musunuz?
godlessmuffin Centipat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #4 Hocam göçmen olarak başvuru yapıyorsunuz evlenen kişi sponsorunuz oluyor yani
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.090 Makaleler 3 Çözümler 60 9 Aralık 2023 #5 Briann0 dedi: Bunu bende buldum ama "Green Card sahibi birisiyle yapılan evliliklerde göçmenlik başvurusu kotaya tabidir" kısmını anlamadım. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Saçma sayfa ChatGPT ile yazılmış şimdi fark ettim. Nüfus müfettişine sorabilir misiniz?
Briann0 dedi: Bunu bende buldum ama "Green Card sahibi birisiyle yapılan evliliklerde göçmenlik başvurusu kotaya tabidir" kısmını anlamadım. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Saçma sayfa ChatGPT ile yazılmış şimdi fark ettim. Nüfus müfettişine sorabilir misiniz?
B Briann0 Hectopat Katılım 18 Ekim 2021 Mesajlar 685 Çözümler 5 9 Aralık 2023 #6 godlessmuffin dedi: Hocam göçmen olarak başvuru yapıyorsunuz evlenen kişi sponsorunuz oluyor yani Genişletmek için tıkla... Anladım peki bu süreçte ekstra bir zorluk var mı? Halihazırda evli olan veya evlenecek olanlar arasında? SiyahPassat dedi: Saçma sayfa ChatGPT ile yazılmış şimdi fark ettim. Nüfus müfettişine sorabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Maalesef soramayacağım şu durumda.
godlessmuffin dedi: Hocam göçmen olarak başvuru yapıyorsunuz evlenen kişi sponsorunuz oluyor yani Genişletmek için tıkla... Anladım peki bu süreçte ekstra bir zorluk var mı? Halihazırda evli olan veya evlenecek olanlar arasında? SiyahPassat dedi: Saçma sayfa ChatGPT ile yazılmış şimdi fark ettim. Nüfus müfettişine sorabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Maalesef soramayacağım şu durumda.