Green GP700B-HP-EVO alınır mı?

Bütçe
Max 3.500
Hocam selamlar sizlerin tier list dosyalarınızı hayranlıkla takip ediyorum. Ben bir sistem hazırladım şu an PSU harici tüm parçalar tamam. 9070 XT ve 9700X işlemcim ancak ileride yükseltebilirim işlemciyi. Sistem tamamen beyaz olduğu için beyaz PSU bakacaktım ancak kaliteli olsun siyah olsun beyaz çorap koyarım kabloya dedim en son. 1st Player'in a+ psusunu alacaktım ama kasayla berabr4 8.800 lira PSU'nun kendisi 7800 lira çok canımı sıktı, ben zaten yeni kasa almıştım O11 mini v2. şu an kendime kızdım 3-5 bin liraya sizin önerdiğiniz bir şey almak istiyorum. Green GP700b, GP800a ve sizin burada önerdiğiniz Gamdias'a baktım. Karar veremiyorum sizden ricam şu an Max 6.5 7 arasında alabileceğim piyasadaki en iyi a+'a yakın PSU nedir hemen alayım kurayım sistemi.

Bu tarz sorular için yeni konu açmanız daha iyi olur. Yoksa genelde hem soruyu sorana hem de soruyu cevaplayanı şutlayabiliyorlar...

En ucuz kaliteli denebilecek bu model mevcut. Fanı rifle bearing olduğundan dolayı b+ dense de performansı ve iç bileşenleri a Tier'i hak ediyor. Yalnız sleeve kablo eklemesi yapılması gerek beyaz olmadığından dolayı. O da en az 1000TL - 2000TL masraf demek.

Beyaz, kaliteli ve ucuz tek seçenek bu var. Kablolarının da örgülü olması lazım.

Gamdias'ın o modeli performance FS'nin muhtemelen neredeyse birebir aynısıdır. Modüler ve fanı rifle bearing yapılmış halidir. Fiyatı uygun ama garantisi nasıldır gram fikrim yok.

Son düzenleme:
Bu tarz sorular için yeni konu açmanız daha iyi olur. Yoksa genelde hem soruyu sorana hem de soruyu cevaplayanı şutlayabiliyorlar...

En ucuz kaliteli denebilecek bu model mevcut. Fanı rifle bearing olduğundan dolayı b+ dense de performansı ve iç bileşenleri a Tier'i hak ediyor. Yalnız sleeve kablo eklemesi yapılması gerek beyaz olmadığından dolayı. O da en az 1000TL - 2000TL masraf demek.

Beyaz, kaliteli ve ucuz tek seçenek bu var. Kablolarının da örgülü olması lazım.

Gamdias'ın o modeli performance FS'nin muhtemelen neredeyse birebir aynısıdır. Modüler ve fanı rifle bearing yapılmış halidir. Fiyatı uygun ama garantisi nasıldır gram fikrim yok.
Hocam forumu çok sık kullanmıyorum kural ihlalinden dolayı özür dilerim. Vita nın amazon prime yorumları neden bu kadar kötü?

Sırf hemen gelmesi için primedan

Msi A750GN

A750GLS

A850GN

Üçlüsünden tercih yapılsa en iyi hangisi olur? Hepsi 5.1 ve 3.1 atx

Hocam forumu çok sık kullanmıyorum kural ihlalinden dolayı özür dilerim. Vita nın amazon prime yorumları neden bu kadar kötü?

Sırf hemen gelmesi için primedan

Msi A750GN

A750GLS

A850GN

Üçlüsünden tercih yapılsa en iyi hangisi olur? Hepsi 5.1 ve 3.1 atx
Bana kalırsa hiçbiri. GN modelleri hakkında hiçbir bilgi yok hala. İçinin fotoğrafı veya üretici bilgisi bile yok.

GLS o fiyata göre kötü.

FSP'de ki yorumlar hangisi? Amazon'da 4 tane kötü yorum gördüm sadece.

Hocam forumu çok sık kullanmıyorum kural ihlalinden dolayı özür dilerim. Vita nın amazon yorumları neden bu kadar kötü?
Bana kalırsa hiçbiri. GN modelleri hakkında hiçbir bilgi yok hala. İçinin fotoğrafı veya üretici bilgisi bile yok.

GLS o fiyata göre kötü.

FSP'de ki yorumlar hangisi? Amazon'da 4 tane kötü yorum gördüm sadece.
Cızırtı, bozuk geldi, vs vs gibi. Şu 1st player kasalı hali sırf 1000 lira fazla olmasada içim yanmayarak alsam hic acımayacağım 7800 lira vermeye.

Cızırtı, bozuk geldi, vs. Gibi. Şu 1st Player kasalı hali sırf 1000 lira fazla olmasa da içim yanmayarak alsam hiç acımayacağım 7800 lira vermeye.

Şansa bağlı bir durum. Bu arada ben de çalışmadığına şahit oldum. Birine VİTA GM önermiştim; her taktığında sigortayı attırıyordu. Ama bu, modelin tamamen çöp olduğu anlamına gelmiyor. Muhtemelen sorunlu bir ürüne denk geldi. Çünkü aynı modeli önerdiğim başka biri sorunsuz şekilde kullanıyordu. Şans meselesi yani.

O kasa + PSU bundle alınıp, kasa satılabilir aslında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı