Green Hell - Arch Linux

Makaleler
1
Tüm ayarlar Very High. Windows 10 Pro'da tüm ayarlar açıkken 18-20 arası FPS alıyorum fakat Arch Linux'ta yine tüm ayarlar açıkken, yer yer düşmelerle beraber, 35-40 FPS arası alabiliyorum. Bu arada extra herhangi bir şey kurmanız da gerekmiyor sadece: Wine, Wine-mono, Wine-gecko, dxvk ve vkd3D-proton'un DX12'si. Yani Winetricks'le falan uğraşmıyorsunuz. Ha bir de zorunlu olmamakla birlikte GitHub'dan son yamayı yapmayı unutmayın!

• Ekran Kartı: R9 290X 4G 512Bit
  • İşlemci: Ryzen 5 1600 AF
  • RAM: 8 GB DDR4 3600MHz HyperX
  • Anakart: Gigabyte B450M H
  • HDD: WD Blue 1TB
  • Güç Kaynağı: High Power +80 750W

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bana ters kalıyor öyle işletim sistemleri, alışık olsam zaten Windows beğenen bir insan değilim.

Ben Proton sayesinde bazı oyunlarda cidden yüksek alıyorum.

Ben Proton sayesinde bazı oyunlarda cidden yüksek alıyorum.
Aynen ama Linux hani açık kaynak ya ben onunda config'lerini örneğin dxvk sürümünü arka planda kullandığı wine sürümüne çeşitli yamalar da yaparak daha performanslı hale getirebildim. Ama şu anticheat'li oyunlar var ya pubg, zula ve valorant gibi onlarıda açmasına rağmen bu cheat sebebiyle oyuna giremiyorum oyundan atıyor. Zatem Valorant'da üçüncü parti uygulama kullanmaktan ban attılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…