GreenCard’a bireysel olarak mı başvurulur?

unclast

Megapat
Daha fazla  
DV Lottery 2021 için GreenCard’a başvuracağım. Eğer çıkarsa ileride ailemden bir ya da iki kişiyi götürmek istiyorum. GreenCard için yalnızca bireysel mi başvuruluyor? Yani demek istediğim bana GreenCard çıkarsa yalnızca tek başıma mı gidebiliyorum yoksa aile bireylerimi de götürebiliyor muyum?

Son düzenleyen: Moderatör:
GreenCard bireysel diye biliyorum. Öyle olsa bütün aile katılır, bir kişiye çıkmasıyla bütün aile taşınır ABD'ye.

Çok da ümitlenmeyin. Her yıl milyonlarca kişi büyük bir ümitle Amerikan rüyası ile katılıyor, sonuç hüsran. Meslek edinin adam akıllı, öyle gitmeye çalışın.

GreenCard bireysel diye biliyorum. Öyle olsa bütün aile katılır, bir kişiye çıkmasıyla bütün aile taşınır ABD'ye.

Çok da ümitlenmeyin. Her yıl milyonlarca kişi büyük bir ümitle Amerikan rüyası ile katılıyor, sonuç hüsran. Meslek edinin adam akıllı, öyle gitmeye çalışın.
Liseden yeni mezun oldum. 4 sene üniversite okuyacağım ve 4 sene boyunca başvuracağım. Çıkarsa çıktı artık çıkmazsa yapacak bir şey yok.

Aileniz de başvuru yapmalı bence. Annenize veya babanıza çıkarsa 21 yaşının altındaki çocukları da faydalanabilir diye biliyorum. Yani sana çıkmayıp da babana çıkarsa sen de gidebiliyorsun. Yine de iyice bir araştırın şartları. Bol şans.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı