huamera Attopat Katılım 2 Kasım 2023 Mesajlar 51 9 Kasım 2023 #1 Uzun zamandır RDR2 almak istiyorum ve burada ucuza satılıyor. Bu siteden alışveriş yapılır mı? Daha önceden yapan varsa bilgilendirirse sevinirim. Web alışverişi kategorisine konu açamadığım için buradan açtım, umarım düzeltilir. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2023
Uzun zamandır RDR2 almak istiyorum ve burada ucuza satılıyor. Bu siteden alışveriş yapılır mı? Daha önceden yapan varsa bilgilendirirse sevinirim. Web alışverişi kategorisine konu açamadığım için buradan açtım, umarım düzeltilir.
Beck Hectopat Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 2.123 Çözümler 16 9 Kasım 2023 #2 Güvenilir ancak TR'de alınamıyor diye biliyorum. Fiyatlar TL gözüküyor ancak satın alamıyorsun.
1 170981 Gigapat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 8.761 Çözümler 54 9 Kasım 2023 #3 Güvenilir ama üstteki arkadaşın dediği gibi Türkiye üzerinden, en azından Türk lirasındaki uygun fiyatlarla ürün almanın hiçbir yolu yok.
Güvenilir ama üstteki arkadaşın dediği gibi Türkiye üzerinden, en azından Türk lirasındaki uygun fiyatlarla ürün almanın hiçbir yolu yok.
huamera Attopat Katılım 2 Kasım 2023 Mesajlar 51 9 Kasım 2023 #4 Beck dedi: Güvenilir ancak TR'de alınamıyor diye biliyorum. Fiyatlar TL gözüküyor ancak satın alamıyorsun. Genişletmek için tıkla... 170981 dedi: Güvenilir ama üstteki arkadaşın dediği gibi Türkiye üzerinden, en azından Türk lirasındaki uygun fiyatlarla ürün almanın hiçbir yolu yok. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Fiyatı uygun görünce sevinmiştim açıkçası.
Beck dedi: Güvenilir ancak TR'de alınamıyor diye biliyorum. Fiyatlar TL gözüküyor ancak satın alamıyorsun. Genişletmek için tıkla... 170981 dedi: Güvenilir ama üstteki arkadaşın dediği gibi Türkiye üzerinden, en azından Türk lirasındaki uygun fiyatlarla ürün almanın hiçbir yolu yok. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Fiyatı uygun görünce sevinmiştim açıkçası.