GreenManGaming Red Dead Redemption 2 alınır mı?

6nowtk

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bugün internette bir yerde karşıma çıktı, Red Dead Redemption 2 | PC - Rockstar | Game Keys site güvenilir sanırım ancak 86 TL olması beni düşündürdü. Sizce ne yapmalıyım alınır mı?

Ve bu içerik bana nasıl gelecek Rockstar key olarak mı yoksa ortak hesap olarak mı ?

Social Club keyi olarak geliyor sanırım.

Güvenilir ise alacağım.
Site güvenilir zamanında Recep Baltaş tarafından videosu çekilmiş.Ancak içerik bize nasıl geliyor biraz kuşkuya düştüm çünkü fiyat çok ucuz.

Social club Key yazıyor.
Anladım.Dostum alırsan bana yazar mısın tekrardan bir sorun oldu mu vs ona göre para yatırırım kartıma. Birde sizce red dead redemption 2 mi alınmalı yoksa mafia trigolly mi ?

Rockstar üzerinden verilen keyi etkinleştiriyorsun ve rockstar hesabına geliyor.

Alan biri varsa konunun altına yazabilir mi?

Ben yazın buna benzer bir indirimde almaya çalışmıştım yine bu siteydi galiba ama alamadım ne yaptıysam olmadı kartları kabul etmiyordu. Ama alabilenler var neye göre alınabiliyor hiç bir fikrim yok.

Ben yazın buna benzer bir indirimde almaya çalışmıştım yine bu siteydi galiba ama alamadım ne yaptıysam olmadı kartları kabul etmiyordu. Ama alabilenler var neye göre alınabiliyor hiç bir fikrim yok.
Ödeme seçeneklerinde visa mastercard googlepay applepay var hiç olmazsa bunlardan biriyle öderim.Yarın alacağım muhtemelen konunun altına yeniden yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…