tolgacan20 Kilopat Katılım 16 Aralık 2018 Mesajlar 50 Çözümler 1 12 Temmuz 2023 #1 Selam, Windows Defender grenam.VA!MSR diye bir tehdit buldu. Fakat silme, kaldırma gibi eylemleri uygulasam da bir şey değişmiyor. Kaspersky Free ile hızlı ve tam tarama yaptım o virüsü bulamadı. Bunu en basit hali ile nasıl kaldıracağım ben?
Selam, Windows Defender grenam.VA!MSR diye bir tehdit buldu. Fakat silme, kaldırma gibi eylemleri uygulasam da bir şey değişmiyor. Kaspersky Free ile hızlı ve tam tarama yaptım o virüsü bulamadı. Bunu en basit hali ile nasıl kaldıracağım ben?
ryzen55 Picopat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 248 Çözümler 2 12 Temmuz 2023 #2 Malwarebytes ile tarama yapın.Dosyanın konumunu öğrenin oradan shift + del basılı tutup silin.Adware cleaner ile tarama yapın.Kolay gelsin.
Malwarebytes ile tarama yapın.Dosyanın konumunu öğrenin oradan shift + del basılı tutup silin.Adware cleaner ile tarama yapın.Kolay gelsin.
tolgacan20 Kilopat Katılım 16 Aralık 2018 Mesajlar 50 Çözümler 1 12 Temmuz 2023 #3 Malwarebytes de bulunan 11 adet sorunu buldum sildim tekrar tarattım sorun 0 Sonrasında tekrar Windows Defender ile tarattım. Yine aynı virüs duruyor. Silinmiyor yine. Son düzenleme: 12 Temmuz 2023
Malwarebytes de bulunan 11 adet sorunu buldum sildim tekrar tarattım sorun 0 Sonrasında tekrar Windows Defender ile tarattım. Yine aynı virüs duruyor. Silinmiyor yine.
ryzen55 Picopat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 248 Çözümler 2 13 Temmuz 2023 #4 tolgacan20 dedi: Malwarebytes de bulunan 11 adet sorunu buldum sildim tekrar tarattım sorun 0 Sonrasında tekrar Windows Defender ile tarattım. Yine aynı virüs duruyor. Silinmiyor yine. Genişletmek için tıkla... Sisteminizde Winrar yüklü değilse yükleyin Virüslü dosyayı sağtık arşive ekle seçin arşivleme sonrasında sil üzerine tik bırakıp tamam basın oluşturulan arşivide silin. Ayrıca şunu deneyin Free Virus Removal Tool | Free Virus Scanner and Cleaner | Kaspersky Bu konudan da yardım alabilirsiniz Rehber: Windows Zararlı Yazılım Temizleme
tolgacan20 dedi: Malwarebytes de bulunan 11 adet sorunu buldum sildim tekrar tarattım sorun 0 Sonrasında tekrar Windows Defender ile tarattım. Yine aynı virüs duruyor. Silinmiyor yine. Genişletmek için tıkla... Sisteminizde Winrar yüklü değilse yükleyin Virüslü dosyayı sağtık arşive ekle seçin arşivleme sonrasında sil üzerine tik bırakıp tamam basın oluşturulan arşivide silin. Ayrıca şunu deneyin Free Virus Removal Tool | Free Virus Scanner and Cleaner | Kaspersky Bu konudan da yardım alabilirsiniz Rehber: Windows Zararlı Yazılım Temizleme
tolgacan20 Kilopat Katılım 16 Aralık 2018 Mesajlar 50 Çözümler 1 13 Temmuz 2023 #5 Sanırım görüntü olarak bir bug var. Yani Windows Defender tam tarama yaptığında 0 sorun bulundu diyor. Ama o virüs hala orada duruyor.
Sanırım görüntü olarak bir bug var. Yani Windows Defender tam tarama yaptığında 0 sorun bulundu diyor. Ama o virüs hala orada duruyor.
ryzen55 Picopat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 248 Çözümler 2 14 Temmuz 2023 #6 tolgacan20 dedi: Sanırım görüntü olarak bir bug var. Yani Windows Defender tam tarama yaptığında 0 sorun bulundu diyor. Ama o virüs hala orada duruyor. Genişletmek için tıkla... Aynen dediğiniz gibi'de olabilir birkeresinde banada olmuştu defenderi bıraktım bende.
tolgacan20 dedi: Sanırım görüntü olarak bir bug var. Yani Windows Defender tam tarama yaptığında 0 sorun bulundu diyor. Ama o virüs hala orada duruyor. Genişletmek için tıkla... Aynen dediğiniz gibi'de olabilir birkeresinde banada olmuştu defenderi bıraktım bende.