Gri Koç Günlük Planlayıcı vs 2024 Ajanda

RK800

Decapat
Sizce bundan 6 tane alıp 6×21 126 adet şeklinde günlük planlamamı yapmak mı? 130 TL oluyor.
Ya da aynı civara 2024 Ajanda almak mı daha doğrudur?
YKS Sınavı için kullanmak istiyorum.
Teşekkürler.

Ben de hazırlanıyorum bu sene tekrar ve ben postitlere yazıyorum sabah ne yapacağımı o gün, sonra yaptıkça tek tek üstünü çiziyorum. Gereksiz bunlar bence, dosya kağıdından farksız. Bundan 6 tane alacağına tahta al beyaz, üstüne tahta marker'ıyla yaz her gün.

Son düzenleyen: Moderatör:
Günlük planlayıcıyı kağıt üstünde yapmak çok kötü oluyor çünkü o gün ya da sonraki günlerde yapılacakları değiştirmek çok uğraştırıcı. Onun yerine OneNote'ta böyle bir şey kullanıyorum:

1703169762341.png

Önce bir not defterini aylara, sonra ayları haftalara, haftaları günlere bölünce mis gibi oluyor. Aklıma gelmişken 2024 yılını yapayım. 2023 ajandam bitti. 😁

Günlük planlayıcıyı kağıt üstünde yapmak çok kötü oluyor çünkü o gün ya da sonraki günlerde yapılacakları değiştirmek çok uğraştırıcı. Onun yerine OneNote'ta böyle bir şey kullanıyorum:

Eki Görüntüle 2060208

Önce bir not defterini aylara, sonra ayları haftalara, haftaları günlere bölünce mis gibi oluyor. Aklıma gelmişken 2024 yılını yapayım. 2023 ajandam bitti. 😁

Hocam OneNote'ta yazmak zor geliyor bana laptop klavyemden hiç hoşlanmıyorum.
Yoksa mantıklı.

Hocam OneNote'ta yazmak zor geliyor bana laptop klavyemden hiç hoşlanmıyorum.
Yoksa mantıklı.

Bilgisayarda tasarlayıp telefondan veya tabletten de not alıyorum. Dijital ajanda yeniden düzenlenebilirlik açısından kağıtlardan iyidir.

Ben bu uygulamayı kullanıyorum, pratik oluyor. Tek sorun düzgün kullanmamda😁
Güzel bunu deneyeyim diyorum.🙂

@Teru @Changing Star
images (3).jpeg

Bunu aldım buzluklardaki alan kadar yer veriyor günler için
Yine aynı adamın günlük planlayıcısına muhtaç kaldım böylece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı