Hocam gerçekten baktım güzel ama 175 TL nedir ya çok pahalı, maksimum 80 TL falan olmalıydı.Alcantara Mousepad.
Teşekkür ederim. Uygun fiyata bu tarz bulabileceğimiz bir mouse pad öneriniz var mı?Alcantara Mousepad.
Hocam ben bunu buldum ama altı kaydırıyormuş bilemedim; https://www.trendyol.com/woll-tasar...cm-p-79014551?boutiqueId=61&merchantId=240809Teşekkür ederim. Uygun fiyata bu tarz bulabileceğimiz bir mouse pad öneriniz var mı?
Ben Alcantara Mousepad bulamadım. Siz bulduysanız atar mısınız?Hocam gerçekten baktım güzel ama 175 TL nedir ya çok pahalı, maksimum 80 TL falan olmalıydı.
Yok hocam ben de tam o tipte bulamadım bizim ülkede satılanlar benzeri oluyor en kalitelisi de 175 TL olan bu ürün diye düşünüyorum; SINTIO Keçe Mousepad (50x100 cm) (KOYU GRİ) : Amazon.com.tr: BilgisayarBen Alcantara Mousepad bulamadım. Siz bulduysanız atar mısınız?
Maalesef satılmıyor. Keçe tavsiye etmem.Yok hocam ben de tam o tipte bulamadım bizim ülkede satılanlar benzeri oluyor en kalitelisi de 175 TL olan bu ürün diye düşünüyorum; SINTIO Keçe Mousepad (50x100 cm) (KOYU GRİ) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.