squex0 Hectopat Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 133 1 Şubat 2020 #1 Arkadaşlar E-Tab4 Kullanıyorum 3-4 ay önce çok rahat internete bağlanabiliyordum. Ama şimdi internet bağlanıyor ama internet simgesi gri. Ne Google, Facebook, YouTube hiçbirisine giremiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar E-Tab4 Kullanıyorum 3-4 ay önce çok rahat internete bağlanabiliyordum. Ama şimdi internet bağlanıyor ama internet simgesi gri. Ne Google, Facebook, YouTube hiçbirisine giremiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.470 Çözümler 775 1 Şubat 2020 #2 Güvenli mod'da actiginiz icin olabilir mi? Kapatip yeniden baslatmayi denediniz mi? Belki sorunu cözmüs olabilirsiniz ama, yine de sorayim dedim.
Güvenli mod'da actiginiz icin olabilir mi? Kapatip yeniden baslatmayi denediniz mi? Belki sorunu cözmüs olabilirsiniz ama, yine de sorayim dedim.
squex0 Hectopat Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 133 1 Şubat 2020 #3 reptile dedi: Güvenli mod'da actiginiz icin olabilir mi? Kapatip yeniden baslatmayi denediniz mi? Belki sorunu cözmüs olabilirsiniz ama, yine de sorayim dedim. Genişletmek için tıkla... Tablet bu güvenli modda açılmıyor.
reptile dedi: Güvenli mod'da actiginiz icin olabilir mi? Kapatip yeniden baslatmayi denediniz mi? Belki sorunu cözmüs olabilirsiniz ama, yine de sorayim dedim. Genişletmek için tıkla... Tablet bu güvenli modda açılmıyor.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.470 Çözümler 775 1 Şubat 2020 #4 Tabletler de güvenli mod'da acilabiliyor. Örnekte de oldugu gibi; General Mobile e-Tab 4 Güvenli Modda Takılı Kalma Sorunu - Technopat Sosyal Görsel paylasabilir misiniz?
Tabletler de güvenli mod'da acilabiliyor. Örnekte de oldugu gibi; General Mobile e-Tab 4 Güvenli Modda Takılı Kalma Sorunu - Technopat Sosyal Görsel paylasabilir misiniz?
squex0 Hectopat Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 133 1 Şubat 2020 #5 Fotoğraf şuan atamam maalesef Wi-Fi ikonu mavi olması gerekirken Gri oluyor
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.470 Çözümler 775 1 Şubat 2020 #6 Genelde cihazdaki simgeler gri olunca cihaz güvenli mod'da oluyor. Siz cihazi kapatip tekrar acmayi denediniz mi? Görseli müsait olunca paylasirsaniz iyi olur.
Genelde cihazdaki simgeler gri olunca cihaz güvenli mod'da oluyor. Siz cihazi kapatip tekrar acmayi denediniz mi? Görseli müsait olunca paylasirsaniz iyi olur.
squex0 Hectopat Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 133 1 Şubat 2020 #7 reptile dedi: Genelde cihazdaki simgeler gri olunca cihaz güvenli mod'da oluyor. Siz cihazi kapatip tekrar acmayi denediniz mi? Görseli müsait olunca paylasirsaniz iyi olur. Genişletmek için tıkla... Evet tekrar açıp kapattım
reptile dedi: Genelde cihazdaki simgeler gri olunca cihaz güvenli mod'da oluyor. Siz cihazi kapatip tekrar acmayi denediniz mi? Görseli müsait olunca paylasirsaniz iyi olur. Genişletmek için tıkla... Evet tekrar açıp kapattım
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.470 Çözümler 775 1 Şubat 2020 #8 Cihazi rootladiniz mi?
squex0 Hectopat Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 133 1 Şubat 2020 #9 Fotoğraf burada attım yukarıda gözüküyor Dosya Ekleri Screenshot_2020-02-01-09-37-09.png 248,5 KB · Görüntüleme: 146