Fakat bir başka bir yerden indirmek fark yaratabiliyor bazen. Fakat en hızlı yerden bile indirdiğinde bile yavaş iniyorsa o artık senin internet hızına bağlıdır, bende 8 Mbps sınırsız TTNET var ondan hızlı iniyor.
Fakat bir başka bir yerden indirmek fark yaratabiliyor bazen. Fakat en hızlı yerden bile indirdiğinde bile yavaş iniyorsa o artık senin internet hızına bağlıdır, bende 8 Mbps sınırsız TTNET var ondan hızlı iniyor.
Sabit olmamasının nedeni şu diye biliyorum, Torrent dosyayı indirirken dosyanın bazen bir kısmını bazen bir kısmını indirdiği için sayı değişiyor diyorlar.
Tamam işte 100 TL ise senin paket 8 altına düşmeyen, en kötü 8 oluyor o seviyelerdedir hızın. Bizim paket 60-65 TL falan 8 Mbps'e kadar. Birde yanlış bilmiyorsam sende kota yok yani bizde 50 GB geçince hız 3 Mbps düşüyor, sizde öyle değil.
Valla benim de kafam karışmış durumda, evet 8 Mbps sınırsın kullanıyorum 100 TL'nin üzerinde para ödüyorum. Fakat buna bakıyorum 20 Mbps'e kadar 79 TL, ben bu pakete boşuna mı para veriyorum sizce?