Nihai Tüketici
Kilopat
Daha fazla
Ben Codemaster firmasına ait Grid 2 ve Dirt Showdown oyunlarını açmama rağmen save dosyasına çık girden sonra erişemiyorum. Bu konu hakkında bir yorumunuz var mı ? Ayrıca bu sayfa da en son mesaja detaylı olarak durumu yazdım.2.5 aydır Windows 8 kullanıyorum açmadığı bir oyun görmedim.
GRID 2'yi bi nebze de olsa korsan oynamanızı anlarım ama Dirt Showdown konusunda Steam indirimlerini takip etmeniz gerekirdi. Şu an bile oyun 10$:
DiRT Showdown - Buy and download on GamersGate
Soruna gelince, sadece bu iki oyunda mı oluyor sorun? Ayrıntılı sistem özellikleriniz nedir ve oyunun hangi sürümlerini indirip kurdunuz?
Arkadaşım orjinal Dirt 2 yükledim onda da hata alıyorum. "please run the game's launcher application: DİRT2.exe" hatasını alıyorum.İki oyunu da Windows 8'de sorunsuz oynuyorum. Hiç boşuna korsan kullanıp Windows 8'e laf atmayın.
Ben Dirt Showdown ve Dirt 2 için konuşuyorum, save sorunu yaşıyordum hala da yaşıyorum. Oyuna 2. kez girince save profilde görünmüyor hata veriyor menüde falan. Windows 8 64 Bit kullanıyorum. Konu açtım ama korsan kullanmayın denmiş, kalmıştı öyle bende silmiştim oyunları. Yani orijinal alsam kesin çözüm mü bilemem ama ben çare bulamadım başka.
Windows 8'in orijinal olmasına gerek yok, oyun güncel olmalı. oyunu 1.2 sürümüne güncelleyin (Dirt 2).
Aynı durum GRID 2 için de geçerli, onu da korsan kullanıyorsanız güncelleyin.
Windows 8'in orijinal olmasına gerek yok, oyun güncel olmalı. oyunu 1.2 sürümüne güncelleyin (Dirt 2).
Aynı durum GRID 2 için de geçerli, onu da korsan kullanıyorsanız güncelleyin.
İki oyunu da Windows 8'de sorunsuz oynuyorum. Hiç boşuna korsan kullanıp Windows 8'e laf atmayın.