Grid Legends alınır mı?

Eh işte, mükemmel bir oyun bekleme. Ama 70 lira verilir bence. 1 zurna dürüm bile daha pahalı artık.
EA Play alıp deneyebilirsin, beğenirsen satın alırsın beğenmezsen diğer oyunları oynarsın 1 ay boyunca. EA Play'e geldi diye hatırlıyorum.

Eh işte, mükemmel bir oyun bekleme. Ama 70 lira verilir bence. 1 zurna dürüm bile daha pahalı artık.
EA Play alıp deneyebilirsin, beğenirsen satın alırsın beğenmezsen diğer oyunları oynarsın 1 ay boyunca. EA Play'e geldi diye hatırlıyorum.

Doğru söylüyorsun ama Mass Effect legendary Edition arasında seçim yapacağım. Ondan dolayı sence hangisi alınır? İkisi de aynı fiyatta ama tek sıkıntı ingilizcem çok iyi değil.

Doğru söylüyorsun ama Mass Effect legendary Edition arasında seçim yapacağım. Ondan dolayı sence hangisi alınır? İkisi de aynı fiyatta ama tek sıkıntı ingilizcem çok iyi değil.
İkisi de apayrı oyunlar. Ama ben olsam Mass Effect alırdım. Grid Legends oynanmasa da çok bir şey kaybedilecek bir oyun değil. Steam'de 10 saat oynama sürem varmış, bunun minimum 8-9 saati Idle Master'dır, geri kalan 1-2 saat de gerçek oynama süremdir :D Ama diyorsan ki hiç dilim yok, gram diyaloglardan bir şey anlamıyorum, o zaman Grid alınabilir. Hani PC'de olsa yamayla falan hallederdin de PS'da da öyle bir seçenek yok maalesef.

İkisi de apayrı oyunlar. Ama ben olsam Mass Effect alırdım. Grid Legends oynanmasa da çok bir şey kaybedilecek bir oyun değil. Steam'de 10 saat oynama sürem varmış, bunun minimum 8-9 saati Idle Master'dır, geri kalan 1-2 saat de gerçek oynama süremdir :D ama diyorsan ki hiç dilim yok, gram diyaloglardan bir şey anlamıyorum, o zaman Grid alınabilir. Hani PC'de olsa yamayla falan hallederdin de PS'da da öyle bir seçenek yok maalesef.

Aynen ikisi apayrı oyunlar kusura bakma 😂, bence de Mass Effect çok diyalog içeriyor. Grid'i düşüneceğim belki Need for Speed 2015 alırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı