A Alp2dygn Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #1 Assetto Corsa oynuyorum. Sizce Grid Legends oynanır mı? Simülasyon ve gerçekçilik istiyorum. Forza tarzı bir oyun mu? Ne dersiniz?
Assetto Corsa oynuyorum. Sizce Grid Legends oynanır mı? Simülasyon ve gerçekçilik istiyorum. Forza tarzı bir oyun mu? Ne dersiniz?
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.581 Makaleler 2 Çözümler 36 28 Mayıs 2025 #2 Bence hikaye anlamında çok güzel bir oyun. Gerçek bir hikayenin içinde yarışıyormuşum gibi hissettirdi bana.
Bence hikaye anlamında çok güzel bir oyun. Gerçek bir hikayenin içinde yarışıyormuşum gibi hissettirdi bana.
A Alp2dygn Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #3 Deiinzz dedi: Bence hikaye anlamında çok güzel bir oyun. Gerçek bir hikayenin içinde yarışıyormuşum gibi hissettirdi bana. Genişletmek için tıkla... Peki ben mouse klavye ile oynuyorum. Direksiyonuda mouse ile kontrol ediyorum bu oyunda da mümkün mü?
Deiinzz dedi: Bence hikaye anlamında çok güzel bir oyun. Gerçek bir hikayenin içinde yarışıyormuşum gibi hissettirdi bana. Genişletmek için tıkla... Peki ben mouse klavye ile oynuyorum. Direksiyonuda mouse ile kontrol ediyorum bu oyunda da mümkün mü?
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.581 Makaleler 2 Çözümler 36 28 Mayıs 2025 #4 Alp2dygn dedi: Peki ben mouse klavye ile oynuyorum. Direksiyonuda mouse ile kontrol ediyorum bu oyunda da mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum hocam, ama büyük ihtimalle mümkündür.
Alp2dygn dedi: Peki ben mouse klavye ile oynuyorum. Direksiyonuda mouse ile kontrol ediyorum bu oyunda da mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum hocam, ama büyük ihtimalle mümkündür.
A Alp2dygn Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #5 Deiinzz dedi: Onu bilmiyorum hocam, ama büyük ihtimalle mümkündür. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Deiinzz dedi: Onu bilmiyorum hocam, ama büyük ihtimalle mümkündür. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.