Griefing Overwatch ban kalkar mı?

surafu

Hectopat
Arkadaşlar soru gayet açık önceki bilgisayarım çok kötüydü bu nedenle oyunda sıkıntılar çektim oyundan atma, oyun donması ve takılmalar gibi ve şu an Overwatch banlıyım. O zamanlar çok çabalamadım ama şu an profilim çok kirli duruyor. Hile yapsam zaten sonradan VAC ban olurdu diye düşünüyorum, sizce banım kalkar mı? Nereye yazmalıyım?
Ayriyeten şu an farklı bir hesapla zaten CS:GO oynamaktayım ama yine de esas hesabımla oynayamamak beni üzüyor bu yüzden banımın kalkmasını isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
2. Griefing yasaklamaları kalıcı oluyor ve bu kesin bir ban olduğu için kalkacağını zannetmiyorum illa bir yere yazmak istiyorsanız Steam Destek’e yazın ama kaldırmazlar.

''Overwatch yasaklamalarına itiraz edilemez ve Steam Destek tarafından kaldırılamaz veya süreleri azaltılamaz.''

Küçük Overwatch yasaklaması aldım. Bu ne anlama geliyor?​

Küçük Overwatch yasaklamaları oyun içinde oyunbozanlık yapan oyunculara verilir ve en az 30 gün sürer. Yasaklama boyunca oyuncu VAC korumalı sunucularda oynayamaz, takas yapamaz ve CS:GO öğelerini Topluluk Pazarı’nda satamaz.

En az 30 günlük yasaklama sona erdikten sonra oyuncu VAC korumalı sunucularda oynamaya devam edebilir, takas yapabilir ve Topluluk Pazarı’nda CS:GO öğelerini satabilir. Verilecek ikinci bir küçük Overwatch yasaklamasının hesabınızda kalıcı bir yasaklamaya dönüşeceğini lütfen aklınızda bulundurun.

Hocam o kalkabilir. VAC ban olsa yüzde 8 falan kalkma olasılığı ama şu an bir yüzde 40 kadar var.
A bu griefing yasaklamasıymış gerçi. Sanırım kalıcı olabilir bu.

Uyarı vs vermediler bir gece oyunum dondu kapandı vs art arda giremedim daha sonrasında 1 saatlik ban yedim bitmesini sabırla bekleyip tekrar maça girdim ve yine oyunum dondu sonra takım arkadaşlarım Chat'e reported tarzı şeyler yazdı karşı takıma söylediler reportlayın vs diye sonra oyundan attı(crash verdi) ardından 6 7 ay kadar süren bir hata vermeye başladı ow ban yediğimi arkadaşımın profilime yazdığından fark ettim sonra fazla takılmadım ama şu an esas hesabımla oynayabilmek istiyorum sonuçta her oyunum o hesabımda neden CS için farklı hesaba gireyim ki? Şu anki hesabımda güven faktörüm çok iyi olacak ki trolling, cheater gibi olaylara basit eğlence hariç hiç rastlamıyorum ve genelde galibiyet alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…