Elsun Decapat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 268 12 Nisan 2020 #1 Arkadaşlar nereye baktıysam bulamadım şu oyunun Türkçe yamasını. Yardım eder misiniz lütfen? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2020
Charlotth Kilopat Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 597 Çözümler 3 12 Nisan 2020 #2 Türkçe yaması yok.
Lee Everett Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 1.792 Çözümler 14 27 Temmuz 2020 #3 belmond dedi: Grim Dawn Türkçe Yama burada var indirenler çalıştığını söylemiş ama benim deneme fırsatım olmadı. Genişletmek için tıkla... Söylediğiniz siteden indirmeye çalıştım eğer virüs falan var mı diye taramak için ama indirmek için bir dosya bile bulunmamakta maalesef.
belmond dedi: Grim Dawn Türkçe Yama burada var indirenler çalıştığını söylemiş ama benim deneme fırsatım olmadı. Genişletmek için tıkla... Söylediğiniz siteden indirmeye çalıştım eğer virüs falan var mı diye taramak için ama indirmek için bir dosya bile bulunmamakta maalesef.
Charlotth Kilopat Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 597 Çözümler 3 27 Temmuz 2020 #4 belmond dedi: Grim Dawn Türkçe Yama burada var indirenler çalıştığını söylemiş ama benim deneme fırsatım olmadı. Genişletmek için tıkla... Virüs. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2020
belmond dedi: Grim Dawn Türkçe Yama burada var indirenler çalıştığını söylemiş ama benim deneme fırsatım olmadı. Genişletmek için tıkla... Virüs.
kedy2 Centipat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #5 arkadaşlar yama var mı yok mu yama çıkmış ama akıbetini bilenler var mı
Charlotth Kilopat Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 597 Çözümler 3 24 Ocak 2023 #6 kedy2 dedi: arkadaşlar yama var mı yok mu yama çıkmış ama akıbetini bilenler var mı Genişletmek için tıkla... Var ama translate. Donanım Haber'de konusu var.
kedy2 dedi: arkadaşlar yama var mı yok mu yama çıkmış ama akıbetini bilenler var mı Genişletmek için tıkla... Var ama translate. Donanım Haber'de konusu var.
kedy2 Centipat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #7 Charlotth dedi: Var ama translate. Donanım Haber'de konusu var. Genişletmek için tıkla... dostum donanım haberdeki yama çalışmıyor yamanın linki boş internette her yerde denedim ama tüm linklerin içi boş yama sanki yasaklı maddeymiş gibi her yerden toplatılmış sebebini biliyorsan açıklar mısın
Charlotth dedi: Var ama translate. Donanım Haber'de konusu var. Genişletmek için tıkla... dostum donanım haberdeki yama çalışmıyor yamanın linki boş internette her yerde denedim ama tüm linklerin içi boş yama sanki yasaklı maddeymiş gibi her yerden toplatılmış sebebini biliyorsan açıklar mısın