W wo3dk Femtopat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 310 16 Temmuz 2023 #1 Çoğu videoda bu içeceği içtikten sonra insanlar ağızlarından içecek çıkar bir biçimde yerde yatıyorlar. Neden böyle yapıyorlar? Örnek video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2023
Çoğu videoda bu içeceği içtikten sonra insanlar ağızlarından içecek çıkar bir biçimde yerde yatıyorlar. Neden böyle yapıyorlar? Örnek video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #2 GriMace MC'in maskotu ve doğum günü ve happy birthday griMace diyenleri sevmiyormuş ve lanetleniyormuş ve öyle hareketler yapıyormuş. Doğruşuğu kesin değil.
GriMace MC'in maskotu ve doğum günü ve happy birthday griMace diyenleri sevmiyormuş ve lanetleniyormuş ve öyle hareketler yapıyormuş. Doğruşuğu kesin değil.
W wo3dk Femtopat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 310 16 Temmuz 2023 #3 walter wick dedi: GriMace MC'in maskotu ve doğum günü ve happy birthday griMace diyenleri sevmiyormuş ve lanetleniyormuş ve öyle hareketler yapıyormuş. Doğruşuğu kesin değil. Genişletmek için tıkla... Sadece uydurma.
walter wick dedi: GriMace MC'in maskotu ve doğum günü ve happy birthday griMace diyenleri sevmiyormuş ve lanetleniyormuş ve öyle hareketler yapıyormuş. Doğruşuğu kesin değil. Genişletmek için tıkla... Sadece uydurma.
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #4 wo3dk dedi: Sadece uydurma. Genişletmek için tıkla... Evet işte uydurna, insanalra komik geliyor.
W wo3dk Femtopat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 310 16 Temmuz 2023 #5 walter wick dedi: Evet işte uydurna, insanalra komik geliyor. Genişletmek için tıkla... Evet örnek video bana da komik geldi.
walter wick dedi: Evet işte uydurna, insanalra komik geliyor. Genişletmek için tıkla... Evet örnek video bana da komik geldi.
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #6 wo3dk dedi: Evet örnek video bana da komik geldi. Genişletmek için tıkla... Birkaç hafatya burada çoğu "trend" gibi unutulur.
wo3dk dedi: Evet örnek video bana da komik geldi. Genişletmek için tıkla... Birkaç hafatya burada çoğu "trend" gibi unutulur.
W wo3dk Femtopat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 310 16 Temmuz 2023 #7 walter wick dedi: Birkaç hafatya burada çoğu "trend" gibi unutulur. Genişletmek için tıkla... Her trendin sonu bu. Pandemide Squid Game baya trendeydi. Hatta 3 videonun 2'si Squid Game ile âlâkalıydı. Şimdi bir tane bile görmüyorum.
walter wick dedi: Birkaç hafatya burada çoğu "trend" gibi unutulur. Genişletmek için tıkla... Her trendin sonu bu. Pandemide Squid Game baya trendeydi. Hatta 3 videonun 2'si Squid Game ile âlâkalıydı. Şimdi bir tane bile görmüyorum.
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #8 wo3dk dedi: Her trendin sonu bu. Pandemide Squid Game bayağı trendeydi. Hatta 3 videonun 2'si Squid Game ile âlâkalıydı. Şimdi bir tane bile görmüyorum. Genişletmek için tıkla... Sosyal medya çok garip bir yer hocam, çok fazla zaman geçirmeyin.
wo3dk dedi: Her trendin sonu bu. Pandemide Squid Game bayağı trendeydi. Hatta 3 videonun 2'si Squid Game ile âlâkalıydı. Şimdi bir tane bile görmüyorum. Genişletmek için tıkla... Sosyal medya çok garip bir yer hocam, çok fazla zaman geçirmeyin.
3 369067 Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 784 Çözümler 2 29 Aralık 2023 #9 Aşırı şekerli bir içecekten max ne beklenir?
K kylejennifer Decapat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 179 30 Aralık 2023 #10 wo3dk dedi: Çoğu videoda bu içeceği içtikten sonra insanlar ağızlarından içecek çıkar bir biçimde yerde yatıyorlar. Neden böyle yapıyorlar? Örnek video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ya şu çocuk kandırmaktan başka bir değil
wo3dk dedi: Çoğu videoda bu içeceği içtikten sonra insanlar ağızlarından içecek çıkar bir biçimde yerde yatıyorlar. Neden böyle yapıyorlar? Örnek video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ya şu çocuk kandırmaktan başka bir değil