Grip Tape nasıl takılır?

Atakan_1

Hectopat

Temu'dan bu Grip Tape'yi aldım. Ajazz AJ159 mouse için taktım ama yarım yamalak ve simetrik olmayan bir şey oldu. Tekrar yapabileceğim kadar arttı şu an. Bunu hazır kesilmiş grip tape kadar iyi nasıl kesebilirim? Normal şekilde makasla falan yapması çok zor.

Hocam hazır grip tape gibi kesememeniz çok normal nasıl keseceksiniz?

Yorumlarda birisi birebir kesmiş nasıl yapmışsa ben de öyle olur umuduyla aldım ama yamuk yumuk oldu yani.

Bir yolu var mı bilemiyorum ama fabrika çıkışı gibi kesmenin nasıl bir yolu olabilir ki. Aşırı aşırı fazla mouse için hazır grip tapeler mevcut eğer sizinki için yoksa yamuk yumuk olmasındansa wraithden vs. universal grip tape alıp en azından en işe yarayacak yerlere yapıştırmak en mantıklısı.

Universal olanlar da kötü duruyor bence o yüzden böyle birşey alıyım dedim ama olmadı. Bunu da wraithdeki gibi kesebilirim zaten.

Bayağı bir uğraştım sadece sağ tık azıcık kısa kaldı ama güzel oldu bence. Mousenin plastiği çok dandik parlamaya başlamıştı.

Dosya Ekleri

• IMG_20250904_214149.jpg
    151,1 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20250904_214201.jpg
    105,7 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_20250904_214207.jpg
    127,8 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
Hocam aşırı iyi yapmışsınız bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…