Berkay Akçan

Hectopat
Daha fazla  
Wraith'in grip tape'lerinden alacağım ve aşağıya koyduğum gibi 400 lirayı aşmayacak bir mouse almayı düşünüyorum fakat benim baktığım modeller için piyasada grip tape yok. Wraith dışında Türkiye'de grip tape satan var mı ya da başka bir mouse için üretilen Tape'i kesip alacağım fareye takabiliyor muyum? Zımpara bandı falan yapıştırmak istemem çirkin duruyor grip tape almayı düşünüyorum.
-Everest GX69 javelin,
-Rampage Spear,
-Rampage claw falan olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tenis raketlerinin saplarına takılan kaydırmaz bantların da kullanıldığını duymuştum. Ben de baktım biraz belki A5 A6 boyutunda falan bir malzeme bulurum kendim keserim diye ama maalesef bulamadım. Gidip onca para verdiğim fareme siyah elektrik bandı veya zımpara da takmak istemem.

Evet ben de istemem peki viper mini alınır mı bir sorunu var mıdır ? Diğer razer mouse'lara göre çok daha ucuz çünkü

Diğerlerine göre daha ufak bir faredir. Elinin boyutu önemli bu durumda. Tabi switch ve sensör modeli de biraz daha kısılmış diye hatırlıyorum. Fakat kullanan yüzlerce kişi var ve memnuniyetsizlik duymadım fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…