DarkAngel789 Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 910 Çözümler 2 20 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar grip oldum ateş, halsizlik, burun akıntısı, boğaz kuruluğu var adeta eziyet çekiyorum su içmem lazım hiç değilse boğaz ağrımın geçmesi için, orucumu bozarsam sıkıntı olur mu? Kaza etmem gerekir mi?
Arkadaşlar grip oldum ateş, halsizlik, burun akıntısı, boğaz kuruluğu var adeta eziyet çekiyorum su içmem lazım hiç değilse boğaz ağrımın geçmesi için, orucumu bozarsam sıkıntı olur mu? Kaza etmem gerekir mi?
fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #2 Kaza etmek her türlü gerekiyor. Ama kefaret gerekmez. Sonuçta hastasınız. Orucunuzu bozabilirsiniz, günah olmaz.
Kaza etmek her türlü gerekiyor. Ama kefaret gerekmez. Sonuçta hastasınız. Orucunuzu bozabilirsiniz, günah olmaz.
Yunuss0 Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 2.300 Makaleler 1 Çözümler 7 20 Nisan 2023 #3 Oruca niyet etmeden önce sağlığın yerindeyse ve sonradan hastalık belirtileri göstermeye başladıysa bozabilir ve güne gün olarak tutabilirsin. Ancak hasta olarak niyet ettiysen bozamazsın, tabii o zaman durumun daha iyi değilse.
Oruca niyet etmeden önce sağlığın yerindeyse ve sonradan hastalık belirtileri göstermeye başladıysa bozabilir ve güne gün olarak tutabilirsin. Ancak hasta olarak niyet ettiysen bozamazsın, tabii o zaman durumun daha iyi değilse.