Grizzone güvenilir mi?

Whey markası hakkında - ayrıca Ocean lansman whey çıkarmış onu alacağım büyük ihtimalle şimdilik.
Şahsen Ocean'dan kreatin harici bir şey alınmasını önermem. Ocean da iyi bir marka sayılmaz. Protein tozu istiyorsanız bütçeyi biraz daha yükseltip en azından Supplementler'in tozunu almanızı öneririm.
Hardline 3 Matrix hakkında ne düşünüyorsunuz? Tek denemelik alacağım duruma göre.

Zamanında Supplementler'in kendi markasını kullandım ama bi' 3 Matrix deneyesim geldi fiyatı da hemen hemen aynı 2 kiloluğu?
Hardline yerine BigJoy öneririm. Hardline'ı kullanmadım ancak şekeri hakkında kötü yorumlar görmüştüm.

Şahsen Ocean'dan kreatin harici bir şey alınmasını önermem. Ocean da iyi bir marka sayılmaz. Protein tozu istiyorsanız bütçeyi biraz daha yükseltip en azından Supplementler'in tozunu almanızı öneririm.

Hardline yerine BigJoy öneririm. Hardline'ı kullanmadım ancak şekeri hakkında kötü yorumlar görmüştüm.
saolun hocam

Bigjoy hiç denemedim tat konusunda çok önem vermiyorum zaten 2 yudumda içtiğim için

Technopat Haberler

Geri
Yukarı