Grizzone protein tozu alınır mı?

ismejxenk

Decapat
Daha fazla  
Fiyatı uygun amino asit profili iyi gibi sizce alınır mı?

Trendyol da aynı ürün 560 lira fiyatlarda geziyor yani 2 ürüne 1500 lira vermene gerek yok buradan 1100 lira fiyata alabilirsin daha önce Grizzone kullandım fena değil fakat çok kaliteli bir hammadesi yok idare eder.

Bu nasıl oluyor ya çok ucuz değil mi?

Bu nasıl oluyor ya çok ucuz değil mi?
Sorduğum zaman trendyol a özel bu fiyata sattıklarını söylemişlerdi çok kaliteli bir marka olduğunu düşünmüyorum ham madde paylaşımı yapmıyor fabrika bilgisi de yok sanırsam.

Sorduğum zaman trendyol a özel bu fiyata sattıklarını söylemişlerdi çok kaliteli bir marka olduğunu düşünmüyorum ham madde paylaşımı yapmıyor fabrika bilgisi de yok sanırsam.
2021 yılından bir sertifikaları var sitelerinde mevcut birde bunlar eco proteini az wcp80 değil o yüzden ucuz.

2021 yılından bir sertifikaları var sitelerinde mevcut birde bunlar eco proteini az wcp80 değil o yüzden ucuz.
Size attığım platinum serisi WPC80 içeriyor ve 24 gram protein var içinde
Eco seride 15 gram protein var.

Daha iyi markalar mevcut farkındayım ancak amino asit değerleri iyi diğer markalarla eşit gibi.
Denenebilir hocam Trendyoldaki çakmanın çakması markalardan iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…