Grizzone protein tozu alınır mı?

Hocam bunun bcaa'sı düşük sanırsam bunu mu alsam supplementler.com'dan mı alsam kararsız kaldım.
Yeterli proteini aldığınız zaman bcaa'nın hiç bir önemi kalmaz hocam ama supplementlerdeki ürünler daha kaliteli.

Yeterli proteini aldığınız zaman bcaa'nın hiç bir önemi kalmaz hocam ama supplementlerdeki ürünler daha kaliteli.
Bakabildiğimiz bir tek amino asit profili var o iyi olsun bari verdiğimiz paraya değsin.
Bcaa%25 lösin %13 diğer çoğu markadan fazla nasıl oluyor bu?

Bakabildiğimiz bir tek amino asit profili var o iyi olsun bari verdiğimiz paraya değsin.
Bcaa%25 lösin %13 diğer çoğu markadan fazla nasıl oluyor bu?
İçine koyulan lösin miktarı 4.1.1 veya 8.1.1 olabilir çoğu marka üretimde bcaa satışlarını da yüksek tutmak için bcaa oranlarını düşük tutuyor olabilir aynı zamanda protein tozu alan birinin dediğim gibi bcaa alması acayip bir artış sağlamadığı için de içine fazla koymuyor olabilir diğer markalar.

......

Bunu bende yazacaktım fakat karalaman vs olmasın diye yazmadım fakat doğru içindeki bcaa gibi oranları yüksek tutup protein oranını normal oranın daha yüksek gösterebiliyorlar amino spiking diyoruz.

Bunu bende yazacaktım fakat karalaman vs olmasın diye yazmadım fakat doğru içindeki bcaa gibi oranları yüksek tutup protein oranını normal oranın daha yüksek gösterebiliyorlar amino spiking diyoruz.
Bcaa düşük olunca dolaylı olarak protein miktarı gösterilenden az olmuş olmuyor mu?

Bcaa düşük olunca dolaylı olarak protein miktarı gösterilenden az olmuş olmuyor mu?
Hayır hocam yüksek gösterilebilir ama düşük gösterilmesi zor bir durum hem zaten böyle bir şey yapmaları ambalaj hilesine girer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…