Grizzone protein tozu alınır mı?

Hayır hocam yüksek gösterilebilir ama düşük gösterilmesi zor bir durum hem zaten böyle bir şey yapmaları ambalaj hilesine girer.
İşte düşük göstermemek için içine saçma gereksiz amino asit koyuyorlar grizzone'da yok yani birşey diyemeyiz.

İşte düşük göstermemek için içine saçma gereksiz amino asit koyuyorlar grizzone'da yok yani birşey diyemeyiz.
Alınabilir hocam bütçenizi bilmediğim için yorum yapamıyorum fakat korkulacak bir marka değil. WPC80 kullanıyorlar ama ham madde bilgisi yok yine de alınabilir.

Alınabilir hocam bütçenizi bilmediğim için yorum yapamıyorum fakat korkulacak bir marka değil. WPC80 kullanıyorlar ama ham madde bilgisi yok yine de alınabilir.
Öldürmeyen şey güçlendirir hocam tavuktan ucuza geliyor .

İndirime girdiği için fiyatı gayet iyi kesinlikle alınır bende almayı düşünüyorum ve marka olarak da çok iyi bence.
20 Mayıs saat 10.00'da bitiriyor indirim o zamana kadar alın bildiğiniz indirim var mı başka?

20 Mayıs saat 10.00'da bitiriyor indirim o zamana kadar alın bildiğiniz indirim var mı başka?
Maalesef hocam indirim bulmak istiyorsanız instagramdan takip edin supplement markalarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…