Grizzone protein tozu alınır mı?

JrWhite

Decipat
Amino asit profilini yapay zekaya attım Proteinocn'a göre daha iyi duruyor mesela. Sertifikaları da var gördüğüm kadarıyla Analiz Raporları Sayfası | Grizzone daha iyi bilenler bir bakabilir. Sizce güvenilir mi protein ihtiyacımı tamamlamam için alayım mı yoksa Proteinocean'a mı yöneleyim. Biliyiorum ikisi de çok iyi değil ama bütçe bunlara el veriyor şu anlık.

Amino asit profilini yapay zekaya attım Proteinocn'a göre daha iyi duruyor mesela. Sertifikaları da var gördüğüm kadarıyla Analiz Raporları Sayfası | Grizzone daha iyi bilenler bir bakabilir. Sizce güvenilir mi protein ihtiyacımı tamamlamam için alayım mı yoksa Proteinocean'a mı yöneleyim. Biliyiorum ikisi de çok iyi değil ama bütçe bunlara el veriyor şu anlık.

Bu kadar ucuza nasıl böyle ürünler yapmışlar anlamıyorum. Kağıt üstünde kaliteli duruyor fakat Proteinocean yolu daha güvenilir en azından.

Bu kadar ucuza nasıl böyle ürünler yapmışlar anlamıyorum. Kağıt üstünde kaliteli duruyor fakat Proteinocean yolu daha güvenilir en azından.
Belki yerli hammade olduğu içindir. Şimdi şöyle deneyip de öğrenilecek bir şey değil anlaşılmaz. Boşu boşuna da içmeyelim.

Bu arada ucuz değilmiş ki protein ocean şu an 440 tl 400gr. Grizzone 420gr 500 tl. Ya da hiç almasam 100 gr ton balığı yerim o da 40tl civarı 25gr protein bunlar da 35-40tl ye geliyor servisi 25gr protein. Hem karnımız doyar.

Hocam pek önermiyorum. Hammadde kaynakları belli belirsiz, üretim bantları hakkında bilgiler çok az. İçeriği doğru mu güvenemiyoruz artık Türk mallarına maalesef. ProteinOcean ve HIQ şu an Türkiyedeki en iyi tercihler arasında.

Hocam pek önermiyorum. Hammadde kaynakları belli belirsiz, üretim bantları hakkında bilgiler çok az. İçeriği doğru mu güvenemiyoruz artık Türk mallarına maalesef. ProteinOcean ve HIQ şu an Türkiyedeki en iyi tercihler arasında.
Alırsam proteinocean bakarım zaten grizzone daha pahalıya geliyormuş.

ProteinOcean mı en iyi tercih? Onun da kalitesi tartışılır. Alınacaksa Supplementler'in kendi markası alınmalı F/P olarak en iyi marka.

Hiç almayacağım herhalde ton balığı devam.

Hocam şahsen çoğu ürününü kullandım tadı vs, bazı aromaların iyiydi etkisi de var yani bilindik bir marka fakat pek kaliteli değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı