Grizzone protein tozu tavuktan daha mı mantıklı?

Cidden şu durumda protein içindeki ek gıdalar ile daha iyi durumda duruyor
Yaptığın hesaba göre protein daha mantıklı
Alamıyorum proteini ailem karşı çıktığından şuan sinirden deliriyorum. 2 ay önce kullanıyordum ve kalbimde ağrı vardı. Ailem bu ağrıyı proteinden sandığı için daha izin vermiyor. Nasıl ikna edebilirim hocam sizce? Birde gerçekten alakası olabilir mi bu ağrının?

Aileniz sabit fikirliyse unutun gitsin hocam, benim eniştem doktor, bir ara babam, eniştem arkadaşları vs yemek yiyorduk konu spora geldi, eniştem kreatinde de wheyde de bir şey yok dedi babam yine de dinlemedi, aileniz sabit fikirliyse ikna etmeye çalışarak boşa vakit kaybetmeyin derim.

Proteinin yapılışını göster, yediğin lor peynirinden farksız olduğunu söyle, az miktar alıyım yine sorun olursa almam de. Ailenle böyle basit diyalogları da bize sormayı ver

Proteinin yapılışını göster, yediğin lor peynirinden farksız olduğunu söyle, az miktar alıyım yine sorun olursa almam de. Ailenle böyle basit diyalogları da bize sormayı ver
Aynen denemedim ya ondan soruyorum size di mi? Belki aynı durumu yaşayıp bir şekilde ikna edebilen olmuştur diye sordum.

Merhaba, aileni diğer arkadaşların dediği gibi peynir altı suyundan yapıldıgını söylerek ikna edebilirsin. Hatta Grizzone EggWhite Protein çıktı, yumurta akından elde edilen protein tozu istersen bunu da tercih edebilirsin. Ayrıca "TOLGA10" indirim kodunu kullanarak %10 daha ucuza alabilirsin kodu kullanırsan çok sevinirim farklı sorularında varsa cevaplayıp yardımcı olmaya çalışırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…