GRIZZONE 2100 GR WHEY PROTEIN 84 SERVIS | GRIZZONE şunda yanlış değilsem 1500GRAM protein var toplam. Tavuk göğüs yüzde 23. kilosu 110 TL. Yani 230 gram protein 110 TL. 1380 gram protein 660TL yapıyor. Toz ile aynı fiyat. Normalde tavuk daha ucuz olurdu niye böyle?
GRIZZONE 2100 GR WHEY PROTEIN 84 SERVIS | GRIZZONE şunda yanlış değilsem 1500GRAM protein var toplam. Tavuk göğüs yüzde 23. kilosu 110 TL. Yani 230 gram protein 110 TL. 1380 gram protein 660TL yapıyor. Toz ile aynı fiyat. Normalde tavuk daha ucuz olurdu niye böyle?
Alamıyorum proteini ailem karşı çıktığından şuan sinirden deliriyorum. 2 ay önce kullanıyordum ve kalbimde ağrı vardı. Ailem bu ağrıyı proteinden sandığı için daha izin vermiyor. Nasıl ikna edebilirim hocam sizce? Birde gerçekten alakası olabilir mi bu ağrının?
Alamıyorum proteini ailem karşı çıktığından şu an sinirden deliriyorum. 2 ay önce kullanıyordum ve kalbimde ağrı vardı. Ailem bu ağrıyı proteinden sandığı için daha izin vermiyor. Nasıl ikna edebilirim hocam sizce? Bir de gerçekten alakası olabilir mi bu ağrının?
Aileniz sabit fikirliyse unutun gitsin hocam, benim eniştem doktor, bir ara babam, eniştem arkadaşları vs yemek yiyorduk konu spora geldi, eniştem kreatinde de wheyde de bir şey yok dedi babam yine de dinlemedi, aileniz sabit fikirliyse ikna etmeye çalışarak boşa vakit kaybetmeyin derim.
Alamıyorum proteini ailem karşı çıktığından şuan sinirden deliriyorum. 2 ay önce kullanıyordum ve kalbimde ağrı vardı. Ailem bu ağrıyı proteinden sandığı için daha izin vermiyor. Nasıl ikna edebilirim hocam sizce? Birde gerçekten alakası olabilir mi bu ağrının?
Proteinin yapılışını göster, yediğin lor peynirinden farksız olduğunu söyle, az miktar alıyım yine sorun olursa almam de. Ailenle böyle basit diyalogları da bize sormayı ver
Proteinin yapılışını göster, yediğin lor peynirinden farksız olduğunu söyle, az miktar alıyım yine sorun olursa almam de. Ailenle böyle basit diyalogları da bize sormayı ver
Merhaba, aileni diğer arkadaşların dediği gibi peynir altı suyundan yapıldıgını söylerek ikna edebilirsin. Hatta Grizzone EggWhite Protein çıktı, yumurta akından elde edilen protein tozu istersen bunu da tercih edebilirsin. Ayrıca "TOLGA10" indirim kodunu kullanarak %10 daha ucuza alabilirsin kodu kullanırsan çok sevinirim farklı sorularında varsa cevaplayıp yardımcı olmaya çalışırım.