İspanak6 Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 8 7 Ekim 2024 #1 İyi günler, sitrülin malat alacağım ilk defa aldığım için çok pahalı bir şey almak istemiyorum HIQ veya bigjoy ya da kingsize biraz tuzlu Grizzone 180 TL'ye 45 servislik satıyor. Alıp denemek istiyorum kullanan var mı etkili mi?
İyi günler, sitrülin malat alacağım ilk defa aldığım için çok pahalı bir şey almak istemiyorum HIQ veya bigjoy ya da kingsize biraz tuzlu Grizzone 180 TL'ye 45 servislik satıyor. Alıp denemek istiyorum kullanan var mı etkili mi?
cyclincer Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 549 8 Ekim 2024 #2 grizzonenin thermosunu kullandım aminoasitleri güzel oluyor genelde parasına göre karar verip alabilirsin wheyine bir şey diyemem ama
grizzonenin thermosunu kullandım aminoasitleri güzel oluyor genelde parasına göre karar verip alabilirsin wheyine bir şey diyemem ama