Grizzone whey protein alınır mı?

cyclincer

Hectopat
Kırmızı etten alacağın protein daha ucuza geliyor.

Ben ucuz pahalı anlamında değil de gerçekten whey olup olmadığı amaçlı merak ettim. Grizzone'nin ürünlerini kullandım ama bu ürünü kendilerine sorduklarımda da (?) gözüyle bakıyorlar sitelerinde de bu ürün yok. Ayrıca kalori hesabı da tutmuyor.

grizzonenin preworkoutlarını yağ yakıcılarını vb kullandım verim sonuç aldım ama bu ürünü görünce soru işareti bıraktı malum şeytandı bi ara melekmiş (!)'''

Son düzenleme:
Gerçekten wheydir muhtemelen ama WPC35 ile WPC70'i karıştırmışlar, 15g protein var diyor. Kutusunda da 2 gr bcaa, 3 gr glutamine yazıyor, bunlar eklemeyse bayağı düşük kalite bir ürün.

Kalori konusunda markaların proteinin kalorisini farklı alabildiğini duymuştum. Ayrıca Grizzone analiz raporu yolluyor.

Ben site üstünden WPC80 ürünü olan Pro'yu almanı tavsiye ederim, dubai çikolatası aromasında da ekstra indirim vardı yine piyasadaki wheylerden ucuz oluyor.

Gerçekten wheydir muhtemelen ama WPC35 ile WPC70'i karıştırmışlar, 15G protein var diyor. Kutusunda da 2 gr BCAA, 3 gr glutamine yazıyor, bunlar eklemeyse bayağı düşük kalite bir ürün.

Kalori konusunda markaların proteinin kalorisini farklı alabildiğini duymuştum. Ayrıca Grizzone analiz raporu yolluyor.

Ben site üstünden WPC80 ürünü olan Pro'yu almanı tavsiye ederim, dubai çikolatası aromasında da ekstra indirim vardı yine piyasadaki wheylerden ucuz oluyor.

Ben Grizzone kullandım ürünlerini biliyorum da bu ürün bir garip geldi ayrıca bu adamlar biraz merdiven altı demeyelim de bir tık değişik çalışıyor çok büyük firma olmadıkları için. Ben bunları birkaç kişinin etrafında dönen bir firma olduğunu düşünüyorum açıkçası aile firması gibi bir şey yani. Ürünleri yalan yanlış demiyorum etkisini gördüm ama bu Trendyol'daki 15 gr protein kafadan 60 kcal yapar genelde BCAA'lar sayılmaz kalori olarak da kasıtlı yaptıklarını düşünmüyorum garip biraz demek istedim sadece.

Grizzone'nin sadece Trendyol'a özgü whey protein ürünleri var düşük proteinli vb. diyorlar. Ölçekte 15 gr protein var diyorlar ama kalori hesabı tutmuyor. Bu Grizzone whey proteini alınır mı?

Hocam kullandın mı memnun musun?

Hocam kullandın mı memnun musun?
laktozun fazla olduğunu düşünüyorum yani karbonhidrat değeri yanlış, şekeri yok tatlandırıcısı çok kan şekeri fırlaması yapmadı. Ama laktoz fazla prot değerleri doğru karb yanlış

bir de lösin bcaa ilave etmişler içine belli lösin uçar havada ya öyle bir yapıda ve tatlandırıcısı çok ama sos falan yapçaksanız alınabilir o tarz bir ürün

Grizzone'nin sadece Trendyol'a özgü whey protein ürünleri var düşük proteinli vb. diyorlar. Ölçekte 15 gr protein var diyorlar ama kalori hesabı tutmuyor. Bu Grizzone whey proteini alınır mı?

Kendisini 1 yıl önce falan aldım(farklı aroma) kullandım bence güzel değil karışımı ve tadı kötü geldi bunun yerine supplementler.com'un whey proteini var o daha iyi bir tercih olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı