Hocam mavi tik gerçekten hiç umurumda değil Twitter pek kullanmıyorum zaten. Sadece Grok 2 için alırsam alırım gerisi hiç umurumda değil. Sanırım Grok pdf word gibi dosyaları alıp işleyemiyor. Bu çok büyük bir eksi. Çok fazla pdf dosyasını özet çıkartıp kullanıyordum gpt nin ücretsiz sürümünde az çok yapıyordu fakat pek iyi değildi uzun metinlerde. Mesela görselleri algılayamıyor pdf dosyalarında. Grok 2 belki yapıyordur diyordum ki Grok'un hiçbir şeyi yapmadığını gördüm bu konuda. İçine dosyaları atamıyoruz bile gördüğüm kadarıyla çok kötü.
Hocam mavi tik gerçekten hiç umurumda değil Twitter pek kullanmıyorum zaten. Sadece Grok 2 için alırsam alırım gerisi hiç umurumda değil. Sanırım Grok pdf word gibi dosyaları alıp işleyemiyor. Bu çok büyük bir eksi. Çok fazla pdf dosyasını özet çıkartıp kullanıyordum gpt nin ücretsiz sürümünde az çok yapıyordu fakat pek iyi değildi uzun metinlerde. Mesela görselleri algılayamıyor pdf dosyalarında. Grok 2 belki yapıyordur diyordum ki Grok'un hiçbir şeyi yapmadığını gördüm bu konuda. İçine dosyaları atamıyoruz bile gördüğüm kadarıyla çok kötü