The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.358 Makaleler 49 Çözümler 12 15 Mart 2025 #1 Elon Musk, Grok 3 yapay zekasını tanıttı Elon Musk'un paylaştığı habere göre Grok 3 çıkacak. Ayrıca, Elon Musk, şimdiye kadar yapılan yapay zekalardan daha üstün olacağını belirtti. www.technopat.net Bu haberde belirttiğim gibi Grok 3 çıktı. Henüz yeni denemeye başladım. xAI şirketi yaptı bunu. Ki bunun sahibi eksantrik milyarder Elon Musk'a ait. Dosya Ekleri Screenshot_20250315_202401_Grok Beta.jpg 34,1 KB · Görüntüleme: 58 Screenshot_20250315_202353_Grok Beta.jpg 24,7 KB · Görüntüleme: 49
Elon Musk, Grok 3 yapay zekasını tanıttı Elon Musk'un paylaştığı habere göre Grok 3 çıkacak. Ayrıca, Elon Musk, şimdiye kadar yapılan yapay zekalardan daha üstün olacağını belirtti. www.technopat.net Bu haberde belirttiğim gibi Grok 3 çıktı. Henüz yeni denemeye başladım. xAI şirketi yaptı bunu. Ki bunun sahibi eksantrik milyarder Elon Musk'a ait.
elyasatx Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 252 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mart 2025 #2 Nasıl hocam sizce? Diğer yapay zekalara göre.
JrWhite Decipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 1.655 Çözümler 4 15 Mart 2025 #3 The Tribal Chief dedi: Elon Musk, Grok 3 yapay zekasını tanıttı Elon Musk'un paylaştığı habere göre Grok 3 çıkacak. Ayrıca, Elon Musk, şimdiye kadar yapılan yapay zekalardan daha üstün olacağını belirtti. www.technopat.net Bu haberde belirttiğim gibi Grok 3 çıktı. Henüz yeni denemeye başladım. xAI şirketi yaptı bunu. Ki bunun sahibi eksantrik milyarder Elon Musk'a ait. Genişletmek için tıkla... İnşallah en kısa sürede batar elon musk en sevmediğim adam şu camiada. Neyse hocam iyi mi bu arada yapay zeka chat gptden iyi midir? Ücretli mi?
The Tribal Chief dedi: Elon Musk, Grok 3 yapay zekasını tanıttı Elon Musk'un paylaştığı habere göre Grok 3 çıkacak. Ayrıca, Elon Musk, şimdiye kadar yapılan yapay zekalardan daha üstün olacağını belirtti. www.technopat.net Bu haberde belirttiğim gibi Grok 3 çıktı. Henüz yeni denemeye başladım. xAI şirketi yaptı bunu. Ki bunun sahibi eksantrik milyarder Elon Musk'a ait. Genişletmek için tıkla... İnşallah en kısa sürede batar elon musk en sevmediğim adam şu camiada. Neyse hocam iyi mi bu arada yapay zeka chat gptden iyi midir? Ücretli mi?
8 849721 Centipat Katılım 23 Ekim 2024 Mesajlar 1.699 Makaleler 4 Çözümler 13 15 Mart 2025 #4 The Tribal Chief dedi: Elon Musk, Grok 3 yapay zekasını tanıttı Elon Musk'un paylaştığı habere göre Grok 3 çıkacak. Ayrıca, Elon Musk, şimdiye kadar yapılan yapay zekalardan daha üstün olacağını belirtti. www.technopat.net Bu haberde belirttiğim gibi Grok 3 çıktı. Henüz yeni denemeye başladım. xAI şirketi yaptı bunu. Ki bunun sahibi eksantrik milyarder Elon Musk'a ait. Genişletmek için tıkla... Kuantum Tünellemesinden bir örnek ver diye sordum canlı canlı dolu dolu anlattı arkadaş. Sevdim ben bu fırıldağı .
The Tribal Chief dedi: Elon Musk, Grok 3 yapay zekasını tanıttı Elon Musk'un paylaştığı habere göre Grok 3 çıkacak. Ayrıca, Elon Musk, şimdiye kadar yapılan yapay zekalardan daha üstün olacağını belirtti. www.technopat.net Bu haberde belirttiğim gibi Grok 3 çıktı. Henüz yeni denemeye başladım. xAI şirketi yaptı bunu. Ki bunun sahibi eksantrik milyarder Elon Musk'a ait. Genişletmek için tıkla... Kuantum Tünellemesinden bir örnek ver diye sordum canlı canlı dolu dolu anlattı arkadaş. Sevdim ben bu fırıldağı .
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.358 Makaleler 49 Çözümler 12 15 Mart 2025 #5 elyasatx dedi: Nasıl hocam sizce? Diğer yapay zekalara göre. Genişletmek için tıkla... ChatGPT gibi. JrWhite dedi: İnşallah en kısa sürede batar Elon Musk en sevmediğim adam şu camiada. Genişletmek için tıkla... Meyve veren ağaç taşlanır. Elon Musk'ı batırmak o kadar kolay değil. JrWhite dedi: Neyse hocam iyi mi bu arada yapay zeka chat GPT'den iyi midir? Ücretli mi? Genişletmek için tıkla... ChatGPT gibi tam karar vermiş değilim. Ücret konusu da yazmıyor, bilmiyorum. cascadeirl dedi: Kuantum Tünellemesinden bir örnek ver diye sordum canlı canlı dolu dolu anlattı arkadaş. Sevdim ben bu fırıldağı . Genişletmek için tıkla... Tabii Elon Musk abimiz ne yaparsa güzel oluyor.
elyasatx dedi: Nasıl hocam sizce? Diğer yapay zekalara göre. Genişletmek için tıkla... ChatGPT gibi. JrWhite dedi: İnşallah en kısa sürede batar Elon Musk en sevmediğim adam şu camiada. Genişletmek için tıkla... Meyve veren ağaç taşlanır. Elon Musk'ı batırmak o kadar kolay değil. JrWhite dedi: Neyse hocam iyi mi bu arada yapay zeka chat GPT'den iyi midir? Ücretli mi? Genişletmek için tıkla... ChatGPT gibi tam karar vermiş değilim. Ücret konusu da yazmıyor, bilmiyorum. cascadeirl dedi: Kuantum Tünellemesinden bir örnek ver diye sordum canlı canlı dolu dolu anlattı arkadaş. Sevdim ben bu fırıldağı . Genişletmek için tıkla... Tabii Elon Musk abimiz ne yaparsa güzel oluyor.
JrWhite Decipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 1.655 Çözümler 4 15 Mart 2025 #6 The Tribal Chief dedi: ChatGPT gibi. Meyve veren ağaç taşlanır. Elon Musk'ı batırmak o kadar kolay değil. ChatGPT gibi tam karar vermiş değilim. Ücret konusu da yazmıyor, bilmiyorum. Tabii Elon Musk abimiz ne yaparsa güzel oluyor. Genişletmek için tıkla... Ben de deneyeceğim iyiyse bakarız. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2025
The Tribal Chief dedi: ChatGPT gibi. Meyve veren ağaç taşlanır. Elon Musk'ı batırmak o kadar kolay değil. ChatGPT gibi tam karar vermiş değilim. Ücret konusu da yazmıyor, bilmiyorum. Tabii Elon Musk abimiz ne yaparsa güzel oluyor. Genişletmek için tıkla... Ben de deneyeceğim iyiyse bakarız.