Gamer_06 Centipat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 175 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #1 X'te gezerken yanıtlarda sürekli Grok'un resim çizdiğini veya yanıt verdiğini görüyorum ama bana vermiyor. Nasıl kullanacağız? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2025
X'te gezerken yanıtlarda sürekli Grok'un resim çizdiğini veya yanıt verdiğini görüyorum ama bana vermiyor. Nasıl kullanacağız?
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.737 Çözümler 121 31 Temmuz 2025 #2 Gamer_06 dedi: X'te gezerken yanıtlarda sürekli Grok'un resim çizdiğini veya yanıt verdiğini görüyorum ama bana vermiyor. Nasıl kullanacağız? Genişletmek için tıkla... Nasıl sorular sorduğunda yanıt vermiyor?
Gamer_06 dedi: X'te gezerken yanıtlarda sürekli Grok'un resim çizdiğini veya yanıt verdiğini görüyorum ama bana vermiyor. Nasıl kullanacağız? Genişletmek için tıkla... Nasıl sorular sorduğunda yanıt vermiyor?
Gamer_06 Centipat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 175 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #3 A1peren dedi: Nasıl sorular sorduğunda yanıt vermiyor? Genişletmek için tıkla... Bildiğiniz mesela bir postun altına örneğin transfer haberi @Grok bu doğrumu diyorum ama yanıt gelmiyor başkalarına yanıt veriyor.
A1peren dedi: Nasıl sorular sorduğunda yanıt vermiyor? Genişletmek için tıkla... Bildiğiniz mesela bir postun altına örneğin transfer haberi @Grok bu doğrumu diyorum ama yanıt gelmiyor başkalarına yanıt veriyor.