333365

Yottapat!
Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz!
Makaleler
65
Grok, en son kapalıydı; düzenleme yapılıp tekrardan kullanıcıların kullanımına sunulacaktı ve Grok açıldı ancak tekrardan küfür etmeye başlamış. Erişim engeli gelmezse iyidir.

Kaynak: Siyah Sancak X hesabı. Normalde ilgili postu paylaşmıştım. Sanırım küfür içerdiği için moderasyon ekibi tarafından kaldırılmış ilgili post. Gene de sorun olmaması açısından kaynağı belirtmiş olayım. İsteyenler Siyah Sancak isimli X hesabından, ilgili gönderiyi bulabilir.

@Motionless IN White, onu bilemem de yapay zeka gaza gelip bu gönderiye kahkaha atanlara da söverse şaşırmam.

Şu an itibariyle giriş yapamıyorum X'e

Değerlere hakaret ediyor mu bilmiyorum ama elon küfürü kaldırmaz galiba böyle bekliyordum şahsen. Bence küfür özelliği kaldırılmasın bayağı yaratıcı şekilde küfür ediyor

@DublinDEI, Grok'un düzenlenmesi gerekiyor. Düzenlenmezse erişim engeli alabilir. Musk, bunu göze almaz.

Malum şahsın avukatları gidip groka dava açar.

İşini biliyor niye kızıyorsunuz Aslanım Benim hiç görmedim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…