yilbasiagaci Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 298 3 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar biz Kocaeli'den Bursa'ya geçtik ve nedensiz yere Türk Telekom altyapısı yok, biz de binanın çoğunlugunun kullandığı Grosnet adlı internet sağlayıcısına geçeceğiz, modem ücreti istemiyorum. O yüzden TD-W9970V3 adlı modem uyar mı?
Arkadaşlar biz Kocaeli'den Bursa'ya geçtik ve nedensiz yere Türk Telekom altyapısı yok, biz de binanın çoğunlugunun kullandığı Grosnet adlı internet sağlayıcısına geçeceğiz, modem ücreti istemiyorum. O yüzden TD-W9970V3 adlı modem uyar mı?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.120 Makaleler 3 Çözümler 194 3 Ocak 2023 #2 ADSL veya VDSL ise uyar.
yilbasiagaci Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 298 3 Ocak 2023 #3 ItsAllGoodman dedi: ADSL veya VDSL ise uyar. Genişletmek için tıkla... Geç yazıyorum ama olup olmadığını nereden öğrenebilirim? VDSL 2 var olur mu?
ItsAllGoodman dedi: ADSL veya VDSL ise uyar. Genişletmek için tıkla... Geç yazıyorum ama olup olmadığını nereden öğrenebilirim? VDSL 2 var olur mu?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.120 Makaleler 3 Çözümler 194 3 Ocak 2023 #4 yilbasiagaci dedi: Geç yazıyorum ama olup olmadığını nereden öğrenebilirim? VDSL 2 var olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur.
yilbasiagaci dedi: Geç yazıyorum ama olup olmadığını nereden öğrenebilirim? VDSL 2 var olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur.