Ground Branch indirime girer mi?

zedwish

Femtopat
Daha fazla  
Bu CS'de kırmızı itemlerin değerlenmesiyle bakiyem 37 dolar civarı bir şey oldu. Ground Branch'ı uzun zamandır almak istiyordum sizce indirime girer mi beklemeli miyim?

Bir de Ready or Not'a bakıyordum ama tek başına sarmaz dediler bende tek oynayacağım için ground branch almak daha mantıklı olur dedim.

Sizce alınır mı? Ne düşünüyosunuz?

Kış indirimleri ne zaman acaba? Bir de Ready or Not önerir misiniz ground branch yerine?

18 Aralık'ta. Yukarıda Steam indirimlerinin olduğu takvim linkini ekledim. Ground'u oynamadım bilgim yok, Ready ilk çıktığı günden beri ara sıra girip oynuyorduk, 40 saat civarı oynamışımdır ama bayıyor bir süre sonra. Son güncellemeyle kan efektlerini vs. azalttıklarıyla ilgili bir haber okumuştum, eğer öyleyse bu saatten sonra girmem zaten. Arkadaş çevren yoksa bu tarz oyunlar tadımlık olur, kısa süre sonra sıkılabilirsin bilgin olsun.

18 Aralık'ta. Yukarıda Steam indirimlerinin olduğu takvim linkini ekledim. Ground'u oynamadım bilgim yok, ready ilk çıktığı günden beri ara sıra girip oynuyorduk, 40 saat civarı oynamışımdır ama bayıyor bir süre sonra. Son güncellemeyle kan efektlerini vs. azalttıklarıyla ilgili bir haber okumuştum, eğer öyleyse bu saatten sonra girmem zaten. Arkadaş çevren yoksa bu tarz oyunlar tadımlık olur, kısa süre sonra sıkılabilirsin bilgin olsun.

Daha çok varmış 1 2 dolar indirim için 2 ay beklemiyeyim ne kadar indirime girer peki? RoN zaten aklıma yatmamıştı almayayım onu o zaman başka bir şey alırım teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı