Çözüldü Grounded 1 çapraz platform destekliyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

eymenarac

Centipat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Arkadaşım PS 5'ten grounded alacak ben de PC Game Pass üzerinden oynayacağım. Bu şekilde 2 kişi PC ve konsol birlikte oynayabilir miyiz?

Çözüm
Evet, Grounded tam çapraz platform desteği sunuyor; PC, Xbox (One/Series) ve PlayStation 5 oyuncuları birlikte oynayabilir.
Evet, Grounded tam çapraz platform desteği sunuyor; PC, Xbox (One/Series) ve PlayStation 5 oyuncuları birlikte oynayabilir.

Çözüm
Teşekkürler. Peki 2 kişi oynayabiliriz değil mi? İlla 4 kişi olmamıza gerek yoktur herhalde.

Teşekkürler arkadaşlar.

Arkadaşlar hem arkadaşım hem ben oyunu aldık ve oynamaya çalışıyoruz fakat bir türlü nasıl yapıcağımızı çözemedik. Ben PC üzerinden oynuyorum benlik sorun yok odayı falan açtım arkadaşımın katılamıyor sadece. Arkadaşım PS üzerinden oynuyor odaya katılması lazım nasıl yapabiliriz?

@Wanhedaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…