Growtopia DL kasmak icin kolay yöntem önerisi

Daha fazla  
2 yil once biraktim, piyasa bilgim yok. 50 DL gibi bir bütçe var, sizce ne yapmaliyim? (az sürede cok kazancli bir method lazim)

Son düzenleyen: Moderatör:
2 yil once biraktim, piyasa bilgim yok. 50 DL gibi bir bütçe var, sizce ne yapmaliyim? (az sürede cok kazancli bir method lazim)

Yani ya trade yaparak wl kasacaksın ya da uğraşacaksın. Growtopia öyle uğraştırmadan kazanabileceğin bir oyun değil yani. Yüzde yüz kazanç diyorsan mass yapabilirsin. Ama onda da uzun saatler block kırman gerekir.

Knk bu oyunda world alıp satmak çok bilgi gerektirir o yüzden bu işlere hiç girme. Harvest bekle ve farm al bence ve farmlarla hiç uğraşmadan harvest bitince direkt sat. farmlari unready alırsanız ucuza gelir 50 fl yi buna yatirsaniz 2 ye katlama sanisiniz var. Diyelim 2 bgl yaptın bir tane room rentli bir bfg aciyosun bu enaz günde 5 dl kar birakiyor (denendi onaylandı).

Hocam bu farm dediğin lgrid farm mı ve nereden satın alabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…