Çözüldü Growtopia getting server address ekranında kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yessure

Decapat
Daha fazla  
Growtopia'yı oynarken bir anda attı ve bir daha giremedim. Yaklaşık 1 aydır böyle. Modemi kapatıp açmayı defalarca kez denedim. Oyuna girmeye çalıştığımda gördüğüm tek şey "getting server address". Aşağıdaki fotoğrafta görebilirsiniz.

Çözüm
Denedim maalesef gene olmadı.

Ne yapmam gerek ?

Sorunu çözdüm. Tamamen kendi hatam. Önceden bir private servere girmiştim. O serverden çıkmayı unutmuşum ve o private server kapanmış. Sorun bundan dolayı. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar sırasıyla şunları yapmalı;

1-C:\Windows\System32\drivers\etc bu verdiğim dosya konumuna gidin.
2-Buradan hosts dosyasını açın ve içindeki growtopia ile alakalı olan tüm satırları silin (genelde 2 tane olur).
3-Kaydedin ve oyuna girin.
İnternet sağlayıcından kaynaklı olabilir, DSN adresini değiştir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Denedim maalesef gene olmadı.

Ne yapmam gerek ?

Sorunu çözdüm. Tamamen kendi hatam. Önceden bir private servere girmiştim. O serverden çıkmayı unutmuşum ve o private server kapanmış. Sorun bundan dolayı. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar sırasıyla şunları yapmalı;

1-C:\Windows\System32\drivers\etc bu verdiğim dosya konumuna gidin.
2-Buradan hosts dosyasını açın ve içindeki growtopia ile alakalı olan tüm satırları silin (genelde 2 tane olur).
3-Kaydedin ve oyuna girin.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…