Growtopia giriş ekranında kalıyor

dandas12

Picopat
Daha fazla  
Growtopia'da oyuna girmeye çalıştığımda "Getting server addres" yazısında kalıyor ve oyun donuyor. Normalde bu yazıdan sonra giriş yapmak için olan kısmın açılması lazım ama açılmıyor. Daha yeni formattım bilgisayara ve böyle bir sorunla karşılaştım. Oyunu silip yükledim işe yaramadı. İnterneti kapatıp girmeyi denedim gene hata bile vermeden sadece getting server addreste kaldı. Çözümü olan var mı?

Growtopia'da oyuna girmeye çalıştığımda "getting server addres" yazısında kalıyor ve oyun donuyor. Normalde bu yazıdan sonra giriş yapmak için olan kısmın açılması lazım ama açılmıyor. Daha yeni formattım bilgisayara ve böyle bir sorunla karşılaştım. Oyunu silip yükledim işe yaramadı. İnterneti kapatıp girmeyi denedim gene hata bile vermeden sadece getting server addreste kaldı. Çözümü olan var mı?

SS atabilir misiniz?

Growtopia'da oyuna girmeye çalıştığımda "Getting server addres" yazısında kalıyor ve oyun donuyor. Normalde bu yazıdan sonra giriş yapmak için olan kısmın açılması lazım ama açılmıyor. Daha yeni formattım bilgisayara ve böyle bir sorunla karşılaştım. Oyunu silip yükledim işe yaramadı. İnterneti kapatıp girmeyi denedim gene hata bile vermeden sadece getting server addreste kaldı. Çözümü olan var mı?
Server çok yoğun olunca öyle oluyor. Yani sizlik bişey yok oyunla alakalı. Oyunun serverı iyi değil zaten.

Server çok yoğun olunca öyle oluyor. Yani sizlik bir şey yok oyunla alakalı. Oyunun serverı iyi değil zaten.

Onunla alakalı bir olay değil aslında.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda bulunmakta aslında bu durumlarda YouTube'da aratmak daha çok çözüm yolu sunucaktır. Size Technopat'ta gerekli cevabın gelmesi genellikle sıkılmanızı sağlar ancak bunun çözümü zaten başka konulardada bulunmakta örneğin:
1-)Çözüldü: Growtopia getting server address ekranında kalıyor
2-)Growtopia sunucu bağlantısı ekranında kalıyor
Bunlardan birisinde de çözümünüzü bulabilirsiniz.

Dediğim gibi ytdeki çözümler işe yaramıyor ayrıca bende direk sadece bu ekran bu yazıda kalıyor ve oyun donuyor.Serverle ilgisi yok.

Dosya Ekleri

• grows.jpg
    grows.jpg
    144,2 KB · Görüntüleme: 58

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00