Afobe Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #1 Oyunu yeni yükledim giriş yapmaya çalışıyorum yapamıyorum. Hesap açmak istiyorum açamıyorum guest olarak oyuna girmiyor. Böyle bir hata var oyuna girmeye çalıştığımda. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2023
Oyunu yeni yükledim giriş yapmaya çalışıyorum yapamıyorum. Hesap açmak istiyorum açamıyorum guest olarak oyuna girmiyor. Böyle bir hata var oyuna girmeye çalıştığımda.
SwanesSS Picopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 854 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #2 Hata değil hocam Ubisoft hesap açmayı kapattı ne zaman açılacağı belli değil.
TristanaOnTheTopLane Picopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 87 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 10300H NVİDİA GEFORCE GTX1650 Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #3 Bende de aynı sorun var arkadaşlarımla oynayacaktım PC'den telefondan hesap açtım bugün ama PC'den açılmıyor
Bende de aynı sorun var arkadaşlarımla oynayacaktım PC'den telefondan hesap açtım bugün ama PC'den açılmıyor
SwanesSS Picopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 854 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #4 TristanaOnTheTopLane dedi: Bende de aynı sorun var arkadaşlarımla oynayacaktım PC'den telefondan hesap açtım bugün ama PC'den açılmıyor Genişletmek için tıkla... Hesap açılma kapalı şu an zaten hocam.Sizle alakalı bir sorun değil.
TristanaOnTheTopLane dedi: Bende de aynı sorun var arkadaşlarımla oynayacaktım PC'den telefondan hesap açtım bugün ama PC'den açılmıyor Genişletmek için tıkla... Hesap açılma kapalı şu an zaten hocam.Sizle alakalı bir sorun değil.
TristanaOnTheTopLane Picopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 87 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 10300H NVİDİA GEFORCE GTX1650 Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #5 SwanesSS dedi: Hesap açılma kapalı şu an zaten hocam. Sizle alakalı bir sorun değil. Genişletmek için tıkla... Ne zaman açacaklar bilginiz var mı?
SwanesSS dedi: Hesap açılma kapalı şu an zaten hocam. Sizle alakalı bir sorun değil. Genişletmek için tıkla... Ne zaman açacaklar bilginiz var mı?
SwanesSS Picopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 854 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #6 TristanaOnTheTopLane dedi: Ne zaman açacaklar bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Benim de bir bilgim yok maalesef ne zaman acilacagi belli degil
TristanaOnTheTopLane dedi: Ne zaman açacaklar bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Benim de bir bilgim yok maalesef ne zaman acilacagi belli degil