apog Decapat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #1 Daha düne kadar girebiliyordum fakat bu sabah ban ekranı ile karşılaştım, alttaki SS'te yazan hesap bana ait değil nasıl olduysa IP adresimi falan kullanıp banlatmış. Modemi resetledim fakat düzelmedi, ne yapmam gerekiyor? Dosya Ekleri 1726247574050.png 177,8 KB · Görüntüleme: 158 1726248010740.png 177,8 KB · Görüntüleme: 107
Daha düne kadar girebiliyordum fakat bu sabah ban ekranı ile karşılaştım, alttaki SS'te yazan hesap bana ait değil nasıl olduysa IP adresimi falan kullanıp banlatmış. Modemi resetledim fakat düzelmedi, ne yapmam gerekiyor?
chalr Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 439 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #2 Yanlış bilgi MAC ban olabilir, MAC ban ise cihaz değiştirmeden giremezsin sanırım. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Eylül 2024 Artı 0 Eksi
KS KS apog Decapat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #3 chalr dedi: MAC ban olabilir, MAC ban ise cihaz değiştirmeden giremezsin sanırım. Genişletmek için tıkla... telefonda mobil veri ile girebiliyorum wifi ile olmuyor Artı 0 Eksi
chalr dedi: MAC ban olabilir, MAC ban ise cihaz değiştirmeden giremezsin sanırım. Genişletmek için tıkla... telefonda mobil veri ile girebiliyorum wifi ile olmuyor
chalr Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 439 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #4 apog dedi: telefonda mobil veri ile girebiliyorum wifi ile olmuyor Genişletmek için tıkla... Modem resetleyince IP adresin değişmiyor mu? Artı 0 Eksi
apog dedi: telefonda mobil veri ile girebiliyorum wifi ile olmuyor Genişletmek için tıkla... Modem resetleyince IP adresin değişmiyor mu?
Bcansiz74 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.562 Çözümler 121 13 Eylül 2024 #5 Telefondan mı bilgisayardan mı deniyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS apog Decapat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #6 chalr dedi: Modem resetleyince IP adresin değişmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Türk telekom marka modemimiz var arkasındaki iğne ucu kadar yerden denedim 10 saniye basılı tuttum ışıkları gitti geldi fakat genede giremedim oyuna Bcansiz74 dedi: Telefondan mı bilgisayardan mı deniyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bilgisayardan denedim telefonda sadece mobil veriden bağlanabiliyorum Artı 0 Eksi
chalr dedi: Modem resetleyince IP adresin değişmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Türk telekom marka modemimiz var arkasındaki iğne ucu kadar yerden denedim 10 saniye basılı tuttum ışıkları gitti geldi fakat genede giremedim oyuna Bcansiz74 dedi: Telefondan mı bilgisayardan mı deniyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bilgisayardan denedim telefonda sadece mobil veriden bağlanabiliyorum
chalr Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 439 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #7 apog dedi: Türk telekom marka modemimiz var arkasındaki iğne ucu kadar yerden denedim 10 saniye basılı tuttum ışıkları gitti geldi fakat genede giremedim oyuna Genişletmek için tıkla... Onu yapmana gerek yok o modemi fabrika ayarlarına döndürür, güç tuşundan kapatıp belirli bir süre bekleyip geri açman yeterli. Artı 0 Eksi
apog dedi: Türk telekom marka modemimiz var arkasındaki iğne ucu kadar yerden denedim 10 saniye basılı tuttum ışıkları gitti geldi fakat genede giremedim oyuna Genişletmek için tıkla... Onu yapmana gerek yok o modemi fabrika ayarlarına döndürür, güç tuşundan kapatıp belirli bir süre bekleyip geri açman yeterli.
KS KS apog Decapat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #8 chalr dedi: Onu yapmana gerek yok o modemi fabrika ayarlarına döndürür, güç tuşundan kapatıp belirli bir süre bekleyip geri açman yeterli. Genişletmek için tıkla... Şimdi deniyorum Artı 0 Eksi
chalr dedi: Onu yapmana gerek yok o modemi fabrika ayarlarına döndürür, güç tuşundan kapatıp belirli bir süre bekleyip geri açman yeterli. Genişletmek için tıkla... Şimdi deniyorum
chalr Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 439 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #9 apog dedi: Türk telekom marka modemimiz var arkasındaki iğne ucu kadar yerden denedim 10 saniye basılı tuttum ışıkları gitti geldi fakat genede giremedim oyuna Bilgisayardan denedim telefonda sadece mobil veriden bağlanabiliyorum Genişletmek için tıkla... Oyuna girdiğin cihaz telefon, giremediğin cihaz bilgisayar mı? Tam anlamadım. Yoksa telefonunun internetini kullanarak bilgisayarın ile mi girdin? Artı 0 Eksi
apog dedi: Türk telekom marka modemimiz var arkasındaki iğne ucu kadar yerden denedim 10 saniye basılı tuttum ışıkları gitti geldi fakat genede giremedim oyuna Bilgisayardan denedim telefonda sadece mobil veriden bağlanabiliyorum Genişletmek için tıkla... Oyuna girdiğin cihaz telefon, giremediğin cihaz bilgisayar mı? Tam anlamadım. Yoksa telefonunun internetini kullanarak bilgisayarın ile mi girdin?
Bcansiz74 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.562 Çözümler 121 13 Eylül 2024 #10 apog dedi: Bilgisayardan denedim telefonda sadece mobil veriden bağlanabiliyorum. Genişletmek için tıkla... İnternet servis sağlayıcınız nedir? Artı 0 Eksi
apog dedi: Bilgisayardan denedim telefonda sadece mobil veriden bağlanabiliyorum. Genişletmek için tıkla... İnternet servis sağlayıcınız nedir?