K Kefire Picopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 314 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #1 Bugün Growtopia indirdim fakat İngilizceydi ve ben Amerikan olarak gözüküyordum bunu nasıl Türkçe yapabilirim? (Mobil)
Bugün Growtopia indirdim fakat İngilizceydi ve ben Amerikan olarak gözüküyordum bunu nasıl Türkçe yapabilirim? (Mobil)
S slmbenejder Centipat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 133 Çözümler 2 26 Temmuz 2021 #2 Türkçe'si olduğunu zannetmiyorum.
4 401146 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 2.981 Çözümler 1 26 Temmuz 2021 #3 VPN ile giriliyor zaten, Türkiye'de yok. Koymazlar tabii ki de.
S slmbenejder Centipat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 133 Çözümler 2 26 Temmuz 2021 #4 401146 dedi: VPN ile giriliyor zaten, Türkiye'de yok. Koymazlar tabii ki de. Genişletmek için tıkla... Yok hocam normal girebiliyorsun VPN'e gerek yok. Fazla hesap açınca yeni hesap açmak için VPN'le girmen gerekiyor.
401146 dedi: VPN ile giriliyor zaten, Türkiye'de yok. Koymazlar tabii ki de. Genişletmek için tıkla... Yok hocam normal girebiliyorsun VPN'e gerek yok. Fazla hesap açınca yeni hesap açmak için VPN'le girmen gerekiyor.
4 401146 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 2.981 Çözümler 1 26 Temmuz 2021 #5 slmbenejder dedi: Yok hocam normal girebiliyorsun VPN'e gerek yok. Fazla hesap açınca yeni hesap açmak için VPN'le girmen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... İndirebiliyorsun ama IP adresinden ülkeyi tespit edip oyuna sokmuyor.
slmbenejder dedi: Yok hocam normal girebiliyorsun VPN'e gerek yok. Fazla hesap açınca yeni hesap açmak için VPN'le girmen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... İndirebiliyorsun ama IP adresinden ülkeyi tespit edip oyuna sokmuyor.
wreiX Hectopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 288 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #6 Ayrlardan bölgeni değiştirirsen olacaktır. Dil değişmez sadece bayrak değişir.
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.891 Makaleler 2 Çözümler 23 Yer İstanbul 26 Temmuz 2021 #7 Silinen üye dedi: Bugün Growtopia indirdim fakat İngilizceydi ve ben Amerikan olarak gözüküyordum bunu nasıl Türkçe yapabilirim? (Mobil) Genişletmek için tıkla... Oyunda herhangi bir şekilde Türkçe yok bir ara beta muhabbeti ile Türkçesi vardı ama ana oyunda var mıdır bilmem.
Silinen üye dedi: Bugün Growtopia indirdim fakat İngilizceydi ve ben Amerikan olarak gözüküyordum bunu nasıl Türkçe yapabilirim? (Mobil) Genişletmek için tıkla... Oyunda herhangi bir şekilde Türkçe yok bir ara beta muhabbeti ile Türkçesi vardı ama ana oyunda var mıdır bilmem.
Mr. Ahmedov Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.272 Çözümler 5 Yer Shinjuku/Kabukichō 26 Temmuz 2021 #8 401146 dedi: İndirebiliyorsun ama IP adresinden ülkeyi tespit edip oyuna sokmuyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl ya? Normal Growtopia'ya girmek için VPN'ilemi girmen lazım?
401146 dedi: İndirebiliyorsun ama IP adresinden ülkeyi tespit edip oyuna sokmuyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl ya? Normal Growtopia'ya girmek için VPN'ilemi girmen lazım?
T Thundem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.233 Çözümler 1 26 Temmuz 2021 #9 401146 dedi: VPN ile giriliyor zaten, Türkiye'de yok. Koymazlar tabii ki de. Genişletmek için tıkla... Hayır VPN'siz giriliyor.
401146 dedi: VPN ile giriliyor zaten, Türkiye'de yok. Koymazlar tabii ki de. Genişletmek için tıkla... Hayır VPN'siz giriliyor.
wreiX Hectopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 288 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #10 Mr. Ahmedov dedi: Nasıl ya? Normal Growtopia'ya girmek için VPN ile girmen lazım? Genişletmek için tıkla... VPN nereden çıktı anlamıyorum alakası yok ben ub oyunu 5 sene oynadım bölge değiştiriseniz bayrağınız seçtiğiniz ülkeye göre değişir dil de Türkçe yok!
Mr. Ahmedov dedi: Nasıl ya? Normal Growtopia'ya girmek için VPN ile girmen lazım? Genişletmek için tıkla... VPN nereden çıktı anlamıyorum alakası yok ben ub oyunu 5 sene oynadım bölge değiştiriseniz bayrağınız seçtiğiniz ülkeye göre değişir dil de Türkçe yok!