a brad Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 516 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #1 Hocam adam bunu satıyor ve kendi üzerinden baloncuk halinde sattığı şeyi gösteriyor fakat bir ben yapamadım ve nasıl yapıldığını bilmiyorum bilen varsa yazabilir mi? Dosya Ekleri 6577C58F-1465-4B52-BF35-DC2AD3137438.jpeg 21 KB · Görüntüleme: 37
Hocam adam bunu satıyor ve kendi üzerinden baloncuk halinde sattığı şeyi gösteriyor fakat bir ben yapamadım ve nasıl yapıldığını bilmiyorum bilen varsa yazabilir mi?
paxizm Centipat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 95 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #2 Billboard mi yapmak istiyorsunuz? Artı 0 Eksi
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.919 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 24 Ağustos 2022 #3 O bir eşya diye biliyorum, onu alman için wl ödemen gerekiyordu. Artı 0 Eksi
paxizm Centipat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 95 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #4 Yszuf dedi: O bir eşya diye biliyorum, onu alman için wl ödemen gerekiyordu. Genişletmek için tıkla... Bill board (baloncuk) yapmak içinde supporter olman lazım paxizm dedi: Bill board (baloncuk) yapmak içinde supporter olman lazım Genişletmek için tıkla... Oyunda 1 kere gem satın alarak supporter olabilirsiniz Artı 0 Eksi
Yszuf dedi: O bir eşya diye biliyorum, onu alman için wl ödemen gerekiyordu. Genişletmek için tıkla... Bill board (baloncuk) yapmak içinde supporter olman lazım paxizm dedi: Bill board (baloncuk) yapmak içinde supporter olman lazım Genişletmek için tıkla... Oyunda 1 kere gem satın alarak supporter olabilirsiniz
KS KS a brad Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 516 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #5 paxizm dedi: Bill board (baloncuk) yapmak içinde supporter olman lazım Oyunda 1 kere gem satın alarak supporter olabilirsinin. Genişletmek için tıkla... Anladım,Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
paxizm dedi: Bill board (baloncuk) yapmak içinde supporter olman lazım Oyunda 1 kere gem satın alarak supporter olabilirsinin. Genişletmek için tıkla... Anladım,Teşekkür ederim.
paxizm Centipat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 95 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #6 a brad dedi: Anladım,Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, iyi forumlar Artı 0 Eksi