Ahmsef
Hectopat
- Makaleler
- 2
Daha fazla
Evet, başlıktan okuduğunuz üzere bu konu aklıma geldi. Growtopia'yı bırakalı zaten Allah bilir 3-4 sene oldu. Çocukluğumun oyunu diyemem fakat yeri vardır. Oyun maalesef 2016-2017 gibi ubisofta satıldığında Ubisoft oyunu rezalete çevire çevire oyun kumarhaneye dönüştü. Arkadaşıma geçenlerde "kanka GT öldü bence kapatmaya doğru gider oyun" dediğimde "hayır lan 80k oyuncusu var" falan dedi. Cidden 80 bin oynuyor mu bu oyunu aktif? 10M indirilmiş bir oyun hadi tekrar tekrar indirmeleri say 2 milyon falan kitlesi var. Bu oyunun zaten %90'ı bıraktı oyunu. Nasıl 80 bin olabiliyor. Aşırı fazla bot kullanımı var bence. Oyunda zaten her YT kanalı kumar oynuyor ve aşırı fazla moderatör kıtlığı ve yönetim sorunu var. PS4'e geldiğinde oyunu sabahın köründe 200 kişi oynarken yüklediğimde neredeyse değerlenmesi kesin gözüyle bakılan her ama her dünya alınmıştı. Oyun zaten hacklenmişti anlayacağınız. Oyun bence öldü. Sonrasında ne olacağını bilmiyorum fakat oyunun geleceği pek parlak değil. Siz ne düşünüyorsunuz? Oyun ayrıca ABD ve Endonezya'dan sonra en çok TR'de oynanıyordu eskiden diye biliyorum.