Growtopia öldü mü?

İşletim sistemi
Windows 11

Ahmsef

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Evet, başlıktan okuduğunuz üzere bu konu aklıma geldi. Growtopia'yı bırakalı zaten Allah bilir 3-4 sene oldu. Çocukluğumun oyunu diyemem fakat yeri vardır. Oyun maalesef 2016-2017 gibi ubisofta satıldığında Ubisoft oyunu rezalete çevire çevire oyun kumarhaneye dönüştü. Arkadaşıma geçenlerde "kanka GT öldü bence kapatmaya doğru gider oyun" dediğimde "hayır lan 80k oyuncusu var" falan dedi. Cidden 80 bin oynuyor mu bu oyunu aktif? 10M indirilmiş bir oyun hadi tekrar tekrar indirmeleri say 2 milyon falan kitlesi var. Bu oyunun zaten %90'ı bıraktı oyunu. Nasıl 80 bin olabiliyor. Aşırı fazla bot kullanımı var bence. Oyunda zaten her YT kanalı kumar oynuyor ve aşırı fazla moderatör kıtlığı ve yönetim sorunu var. PS4'e geldiğinde oyunu sabahın köründe 200 kişi oynarken yüklediğimde neredeyse değerlenmesi kesin gözüyle bakılan her ama her dünya alınmıştı. Oyun zaten hacklenmişti anlayacağınız. Oyun bence öldü. Sonrasında ne olacağını bilmiyorum fakat oyunun geleceği pek parlak değil. Siz ne düşünüyorsunuz? Oyun ayrıca ABD ve Endonezya'dan sonra en çok TR'de oynanıyordu eskiden diye biliyorum.

Oyun tamamen battı hocam server sıfırlanmadan eskiye dönmeyecek.

Ayrıca 80bin oyuncudan %85'i bot.

Ne kadar haram ve gençliğin kafasını kötü yola iteklesede Growtopia'nın kumarsız hiçbir anlamı yok bahsettiğin YT kanalları da zaten GT kitlesi az olduğu ve YT'den kazanamadığı için csn reklamı yapıyorlar oyun bitmedi.

Hocam Growtopia artık bitmiş durumda şu an 80k yerine 40 50k oynanıyor cunku artık yeni hesap açmayı yasakladı Growtopia otofarmerlar yuzunden ve evet oyun bitti artık oyun kumar oyununa döndü yönetim sistemi eskisi kadar iyi değil hile koruması desen Allah'a havale ama hala arkadaşlarınla eğlenmek istersen eğlenebilirsin ve parada kazanabilirsin bu tabii sana bağlı.

Ne kadar haram ve gençliğin kafasını kötü yola iteklesede Growtopia'nın kumarsız hiçbir anlamı yok bahsettiğin YT kanalları da zaten GT kitlesi az olduğu ve YT'den kazanamadığı için csn reklamı yapıyorlar oyun bitmedi.

Hocam Kumar oyunlarda paraya dönüştürülmediği sürece haram değil. Ben oynamadım fakat iş böyle yani. Bazı oyunlarda kumar minigameleri oluyor bu ayrı fakat GT'deki ciddi ciddi kumar oldu bence.

Hocam Growtopia artık bitmiş durumda şu an 80k yerine 40 50k oynanıyor cunku artık yeni hesap açmayı yasakladı Growtopia otofarmerlar yuzunden ve evet oyun bitti artık oyun kumar oyununa döndü yönetim sistemi eskisi kadar iyi değil hile koruması desen Allah'a havale ama hala arkadaşlarınla eğlenmek istersen eğlenebilirsin ve parada kazanabilirsin bu tabii sana bağlı.

1DL hocam 10 lira zaten. 10 DL'm vardı ana hesabım banlandı ve yan hesabımdaki 2 DL'yi de satmak yerine dağıttım.

Benim merak ettiğim konu bu batıştan sonra Ubisoft acaba gidip utanmadan oyunu böyle geliştirmeden dümdüz devam mı ettirecek, yoksa oyunu başkalarına mı satacak? Bu oyun zaten indie bir mobil oyunuydu diye biliyorum. Seth ve Hamumu takma adlarıyla bilinen adamlarla. Ubisoft her yıl batırmaya üstüne utanmadan bugları düzeltmek yerine rollback atmaya ve P2W yapmaya götürerek kitlenin %90'ını kaybetti çoktan. Bence ya satacaklar ya kapatacaklar. EA de çok oyun batırıp satmıştı fakat Ubisoft popülerliği düşen oyunlara ne yapıyor bilmiyorum. Hungry shark da mesela çok sevdiğim bir oyundur o da unutuldu fakat hala ayda bir güncellemeye devam ediyor 2 oyundan sonra ve 2'sine birden geliyor. Hatta az bilinse bile hungry dragona da gelmeye devam ediyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı