Kagoer Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.401 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #1 Merhaba, Growtopia oyunu tek başına oynayınca biraz sıkılıyorum ve bu yüzden ortak arıyorum. Lütfen o oyun hala yaşıyor mu vb. şeyler yazmayın.
Merhaba, Growtopia oyunu tek başına oynayınca biraz sıkılıyorum ve bu yüzden ortak arıyorum. Lütfen o oyun hala yaşıyor mu vb. şeyler yazmayın.
icy_termination Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 506 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #2 Sadece bir tavsiye sanaldan ortak edinmeyin.
AkınC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.205 Makaleler 6 Çözümler 9 Yer The Netherlands 2 Mart 2021 #3 Ortak olarak değil ancak konuşmak isterseniz oyun içi adım "weronex". HY1RDEPO'da bulabilirsiniz beni sıklıkla. Çok girmiyorum, kurulu düzenim var, kendi işliyor . Ve 5 yıllık tecrübemle sanaldan kimseyle ortak olmanızı tavsiye etmem.
Ortak olarak değil ancak konuşmak isterseniz oyun içi adım "weronex". HY1RDEPO'da bulabilirsiniz beni sıklıkla. Çok girmiyorum, kurulu düzenim var, kendi işliyor . Ve 5 yıllık tecrübemle sanaldan kimseyle ortak olmanızı tavsiye etmem.
Kagoer Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.401 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #4 Hocam ortak derken arkadaş kast etmiştim.
AkınC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.205 Makaleler 6 Çözümler 9 Yer The Netherlands 2 Mart 2021 #5 @Kagoer oyun içi nickinizi atarsanız ekleşelim. Giriyorum şuan oyuna.
arasyuksel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 3.564 Çözümler 53 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #6 Bu kıytırık oyunda gerçek hayattan tanıdığınız arkadaşınıza bile güvenmeyin. Yoksa çıldırırsınız.
AkınC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.205 Makaleler 6 Çözümler 9 Yer The Netherlands 2 Mart 2021 #7 @arasyuksel günümüze kıyasla kıytırık evet haklısınız ancak eskiden gayet iyi bir oyundu. Şimdilik bana sadece maddi getiri sağlıyor.
@arasyuksel günümüze kıyasla kıytırık evet haklısınız ancak eskiden gayet iyi bir oyundu. Şimdilik bana sadece maddi getiri sağlıyor.
4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 2 Mart 2021 #8 En son 4 DL scam yiyip bıraktım. Sakın kimseye güvenmeyin.
arasyuksel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 3.564 Çözümler 53 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #9 AkınC dedi: @arasyuksel günümüze kıyasla kıytırık evet haklısınız ancak eskiden gayet iyi bir oyundu. Şimdilik bana sadece maddi getiri sağlıyor. Genişletmek için tıkla... Döneminde iyiydi. Fakat şimdi 5 yaşındaki veletlerin baba parası ile aldığı Dl'ler ile hava atıp diğer oyuncuları dolandırdığı bir oyun. Her oyuncusu böyle değil tabi, ama çoğu böyle.
AkınC dedi: @arasyuksel günümüze kıyasla kıytırık evet haklısınız ancak eskiden gayet iyi bir oyundu. Şimdilik bana sadece maddi getiri sağlıyor. Genişletmek için tıkla... Döneminde iyiydi. Fakat şimdi 5 yaşındaki veletlerin baba parası ile aldığı Dl'ler ile hava atıp diğer oyuncuları dolandırdığı bir oyun. Her oyuncusu böyle değil tabi, ama çoğu böyle.
AkınC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.205 Makaleler 6 Çözümler 9 Yer The Netherlands 2 Mart 2021 #10 Katılıyorum size. Oyunu ve işleyişini tamamen öğrenebilmek ve kazık yememek için yıllarınızı vermeniz gerek. Dolandırıcı kaynıyor ortalık.
Katılıyorum size. Oyunu ve işleyişini tamamen öğrenebilmek ve kazık yememek için yıllarınızı vermeniz gerek. Dolandırıcı kaynıyor ortalık.