Growtopia private server dosyası bilgisayara indirilip lokal offline oynanabilir mi?

BestOfFadeleS

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Growtopia oyununda offline oynamak istiyorum, aklımda şöyle bir şey var. Private server dosyası indirip kendi bilgisayarımda hostlasam, kendi IP'im veya Localhost'a bağlayıp Growtopia'yı tek başıma oynayabilir miyim?

Growtopia oyununda offline oynamak istiyorum, aklımda şöyle bir şey var. Private server dosyası indirip kendi bilgisayarımda hostlasam, kendi IP'im veya Localhost'a bağlayıp Growtopia'yı tek başıma oynayabilir miyim?

Evet Source bulup localhosta bağlayabilirsiniz internette ücretsiz Source'ler var YouTube'dan araştırabilirsiniz hem isterseniz Source dosyalarında değişikliklikler yapıp sunucuyu kendinize görede şekillendirebilirsiniz.

Denedim hocam mümkün değilmiş :)

Yapılıyor hocam siz becerememişsiniz yüksek ihtimalle işin içinde olan biri olarak söylüyorum. Hala ilgileniyorsanız yardım edebilirim takıldığınız yerleri söylerseniz.

Yapılıyor hocam siz becerememişsiniz yüksek ihtimalle işin içinde olan biri olarak söylüyorum. Hala ilgileniyorsanız yardım edebilirim takıldığınız yerleri söylerseniz.

Lokalden çıktım şu anlık hocam, arkadaşlarla oynamak için açmak istiyordum ama elimde ccp yok, internetteki Ccp'lerde çok eski ve yeni giriş sistemi vs yok, elinizde güncel ccp var mıdır?

Lokalden çıktım şu anlık hocam, arkadaşlarla oynamak için açmak istiyordum ama elimde ccp yok, internetteki Ccp'lerde çok eski ve yeni giriş sistemi vs yok, elinizde güncel ccp var mıdır?

Elimde güncel olarak Source yok eğer lokaldan açmayacaksanız ücretsiz Source'leri kullanmanızı önermem çoğunun içinde backdoor var (VDS bilgilerinizi vs. çalmayı amaçlayan Source'nin içine yerleştirilen bir kod) bu backdoorlar lokal olarak yani kendi bilgisayarınıza etki etmez sadece VDS çalmayı amaçlar bu açıdan sıkıntı yaratır haberiniz olsun ücretli şekilde bir Source alıp daha rahat şekilde kurmanızı öneririm zaten öyle anormal fiyatta değiller 20 DL civarı (daha da ucuza bulabilirsiniz kaliteye göre değişir) alacağınız satıcıyla konuştuğunuzda size yardımcı olacaktır zaten kurulum vs. konusunda almadan önce dikkatli olun piyasada çok fazla dolandırıcı var başka sormak istediğiniz bir soru olursa sorabilirsiniz buradan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı