Çözüldü Growtopia Rollback blokları nasıl toplanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Affansen

Kilopat
Makaleler
1
Growtopia galiba yine Rollback bakımına girdi. İnsanlar da oyun açıldığında Rollback blokları topluyorlar ve iyi kâr ediyorlar. Peki nasıl kasıyorlar o blokları?

Çözüm
Herhalde seed oluşturuyorlar ve onları kırıp elde edilen seedleri tekrar ekiyorlar. Bunu çim ve Wooden Block için de yapıyorlardı.

Eskiden oynuyordum. Hatirladiğim kadariyla normalde birleşmeyen seedleri birleştirirseniz oluyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herhalde seed oluşturuyorlar ve onları kırıp elde edilen seedleri tekrar ekiyorlar. Bunu çim ve Wooden Block için de yapıyorlardı.

Çözüm
Rollback blokları belirli bir süre içerisinde normalde birleştirince bir şey oluşmayan seedlerin birleştirilmesinden oluşuyor şu anda oynamadığım için seedleri söyleyemem ama internetten bakıp öğrenebilirsin ayrıca 3-5 yıl beklemeni öneririm o zaman satınca çok daha karlı oluyor.

O zaman hemen kasayım. Daha Rollback'de ama bi deneyelim. Bu arada yeni world açtım. Reklam gibi olmaz İnşallah, Raporcu worldunu aldık yaptık. Bakalım Rollbackten sonra neye benzeyecek.
Eskiden oynuyordum. Hatirladiğim kadariyla normalde birleşmeyen seedleri birleştirirseniz oluyordu.
Dl'leri ne kadara satıyorsunuz ? (Hocam Discord adresinizi silin, ban yiyebilirsiniz.)

Rollback zamanında sign seed ile rock seedi yada cave bg seedi (tam hatıurlamıyorum) birleştirince oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…